UGE 5

27.6.
Hvalpene bliver mere og mere glade for menneskeligt selskab - der skal leges, nusses, bides og slikkes på næsen, når vi sætter os i hvalpekassen eller i græsset sammen med dem.
Der er begrænset mængde billeder i dag. Vi skal have gæster - om cirka ti minutter :o)

28.6.
Tillad mig at starte dagens ord med lidt blær: Disse hvalpe er allerede ved at træne renlighed! Da vi i dag åbnede døren (som nu befinder sig i den udvidede hvalpegård) til køkkenterrassen , skyndte de fleste hvalpe sig ud for at tisse og lægge små fine pølser. Er DET ikke dygtigt? :o)
Dagen har budt på masser af ekstrakæl til hvalpene - vi har haft besøg af to kommende familier til Linas og Casais børn.
Der bliver stadig sovet en stor del af dagen - også fordi det er så varmt. Når køligheden melder sig, kommer der mere knald på hvalpene. De øver sig nu i at løbe - og spille bold. Tak til Gitte fra Kennel Daqelas for den gode idé med såvel telt som bolde.
29.6.
Pyyyyyyha for en varm dag. Flere af hvalpene bad om at komme ind i det kølige køkken i stedet for at være i haven. Resten (tre) har det tilsyneladende fint med at ligge i skyggen på køligt græs. Alle var dog ude, da Lina serverede sen frokost i det grønne. Køkkenhvalpene kommer ud igen, når køligheden indfinder sig.
Vi har nu kun en enkelt ikke reserveret hvalp tilbage - søde, lille Benito. Han er dog ikke så lille, at han ikke tør tage en legeslåskamp med Barko :o)
I går kom mine sønner til middag - og måtte selvfølgelig kæle og lege med hvalpene - samt sige "nååååårh" i passende mængder.
I aften skal børnene have deres første ormekur. På apoteket faldt jeg over et stykke babylegetøj, der knitrer og rasler. Det måtte jeg fluks købe (se sidste billede). Jeg har også fået bestilt seler og liner til alle hvalpe.
I morgen er de en måned gamle. Dette vil selvfølgelig blive fejret med portrætfotos.

Hvis nogen lytter til P3, har I måske hørt ham her - David.

Hvis nogen holder af at rejse rundt i fx Brasilien eller Venezuela, har I måske mødt ham her - Sebastian.

Hvis nogen har været forbi Drosselvangen 22 på det seneste, har I helt sikkert mødt disse her :o)

Oh at være en mæt og tilfreds lille hundehvalp.

30.6.
I dag er ALLE hvalpene en måned - officielt har de dog fødselsdag i går. Når et kuld er født på forskellige dage, skal man anføre den første i stambøgerne. Men for denne ene gangs skyld, vil vi flage den 30 :o)
Som vanligt kom hvalpene på græs sidst på formiddagen i dag. De havde selvfølgelig været på køkkenterrassen flere gange før dette (for at tisse mv.). Og nu kan vi konstatere, at de har lært at finde vej fra "havepladsen" til køkkenterrassen og dermed hvalpegården i køkkenet. Alle hvalpe skyndte sig nemlig at komme tilbage til de kølige fliser og det kølige køkken. Nu kan de så selv bestemme, hvor de helst vil være.
I formiddags opdagede vi, at Lina og Kela IGEN har gravet en hule under brændeskuret. Den sidste hule var ellers lukket godt til med fliser og jord. Hundene har fået flyttet en flise og har så gravet en flot hule. Det er næsten helt synd at ødelægge deres fine arbejde. Men vi tør ikke have dem under skuret, da de risikerer at grave så meget, at det falder sammen over dem. Nu kommer der mere jord og flere fliser.


Babushka

Bastian


Benito

Beluca


Barko


Bianca


Buster

Benito hjælper mor med at grave hule


hh


hh
1.7.
I dag har vi arbejdet videre med hvalpelegepladsen. Henrik har lavet gyngen på et gammelt skolebord fra Højskolegården. Denne skal fx vænne hvalpene til færger og togkørsel. Jeg har købt en (grim) grøn sandkasse, som Henrik har købt sand til. Gad vide, om vi har noget ledig have tilbage, hvis vi fortsætter på denne måde, når der kommer hvalpe :o) I år vil vi dog indhegne et par buske, så de ikke bliver beskåret så voldsomt som A-kuldet præsterede. Men en af Linas yndlingshuler er allerede indtaget af de små.
2.7.
I går skulle hvalpene for første gang have klippet negle. Det gik fantastisk fint. Kun en enkelt af hannerne (jeg nævner ingen navne) bad så vældigt om at holde en pause efter de første ti negle.
Flere af hvalpene har også i dag været i Linas og Kelas hule under busken. Der er dejligt køligt derinde. Men bortset fra et par småture i haven har hvalpene sovet i køkkenet hele dagen. Når temperaturen bliver mere hundehuman vågner de op til dåd. Det får jeg så ikke lige oplevet. Jeg skal til Hundested :o) Henrik bliver hjemme og passer på de små sammen med Lina. Han har lovet at klippe en film sammen imens. 
3.7.
Så har Henrik sørget for en ny film. Klik HER for at komme til filmsiden.
Igen i dag har hvalpene brugt mest tid på at flade ud i køkkenet. Dog vågnede de lidt op til dåd, da Pia, Peter, Marie og Mads kom på besøg for at hilse på Beluca samt mor og søskende. Der blev bidt en del i sko og tæer :o) Senere kom der lidt liv i de små, da Lina bød på eftermiddagsmad, og jeg efterfølgende bød på hvalpefoder. Når jeg gør dette, holder Lina sig på afstand men ikke for lang afstand - afventende at børnene er helt mætte, så hun kan spise resterne.
Kela ser ud til at blive en god legetante til de små. Hun har været lidt forbeholden - en blanding af "hvad i alverden er det for nogle små ting" og jaloux over Linas, Henriks og min interesse for disse små ting. Vi har selvfølgelig Kelakælet i lange baner, så hun ikke har skullet føle sig mindre elsket. I dag har hun både nusset sine små halvsøskende og lagt op til leg. 
VIDERE TIL UGE 6
TILBAGE TIL FORSIDENTILBAGE TIL HVALPE OG INFO