UGE 7
23. august
Fra jer, der skal have en E-hvalp, får jeg sikkert ikke medhold i, at tiden går ALT for hurtigt. Men det gør den altså :o)
I går aftes faldt syvlingerne til ro lidt tidligere. Til gengæld vågnede de lidt over tre - muligvis, fordi Kela vækkede dem. Hun virkede ikke umiddelbart som om, hun havde til hensigt at give dem mælk - men det bad jeg hende om, når hun nu havde vækket børnene. Siden gik de på køkkenterrassen og tissede - og legede, mens Kela gik ovenpå for at sove videre. Det gjorde jeg også - en times tid senere, da de små igen havde lagt sig til at sove.
I går aftes fik hvalpene smag for noget nyt - bidepinde. De fandt en god pind i brændekurven. Den blev brækket i mindre stykker, og Henrik fandt et par optændingspinde, så der var nok til alle. Ih, hvor de gumlede lystigt :o)
Her følger en samling billeder fra i går og i dag.

aftensstund i stuen

Elaika

Enya

Eida

Eiko (har guflet i hortensiaen)

Enzo (lysere i virkeligheden :o))

Enrico

Eddie

Nej, Lina - det er hvalpenes mad!
24. august
Så er det fastlagt, hvor syvlingerne skal flytte hen om tre ugers tid. Det har været en spændende proces at få matchet hvalpe og familier. Jeg føler mig temmelig sikker på, at vi har fundet det helt rigtige match. Jeg vil så lige sige, at dette kuld er så udsøgt harmonisk - ingen stikker voldsomt ud fx mht. at være MEGET frembrusende eller MEGET forsigtig. Ingen bliver tromlet, og ingen tromler.
I dag har Lina leget lidt med syvlingerne. Hun mener stadig, at hun skal brumme en smule af dem - men det er de ret ligeglade med :o) Elaika har fået set noget fjernsyn, da jeg lige skulle følge med i dommen over ham den afskyelige fra Norge. Alle har tumlet glade rundt i stuen, på terrassen og i haven. Nu sover de fem sødt rundt omkring. Eddie ligger på terrassen. Eida har valgt Linas hundeseng. Enzo, Eiko, Elaika og Enya ligger på klinkerne på toilettet, og Enrico - ja han driller mormor :o)

Eddie skal flytte til Als til Kim, Betina, Alex og Patrick

Enrico skal flytte til Vind (Holstebroegnen)
til Hanne, Peter, Jesper og Jens

Enzo skal flytte til Randers til Casper og Lena

Eiko skal flytte til Virum til Lea, Lone og Anders

Eida skal flytte et par huse ned ad Drosselvangen
til Gisela, Peter og Sandra

Enya skal flytte til Ølstykke til Brian, Laila,
Luna og Maj

Elaika skal flytte til næsten Århus hos Kristina,
Marco, Anders og Peter

Elaika ser fjernsyn
Senere fredag
Denne opdatering er bare lige for at fortælle, at Henrik har lavet en dejlig legefilm. Find den HER.
At få et billede af alle syvlingerne på én gang er lidt af en sjældenhed. De er lige vågnet og sidder/ligger og får øjne. Jeg skulle bare lige ud i haven et smut, så kom alle syv drønende efter mig. Nu sover Eddie og de ulvegrå, Enzo, Eiko og Eida, igen. De tre vildtfarvede, Enya, Elaika og Enrico leger på terrassen.

I front har vi Enrico. Til venstre for ham Eddie og bag ham Enya. Bag Enya sidder Eida og til højre
for hende ligger Elaika. Eiko sidder med ryggen til, og Enzo ligger med ryggen til.

- Og så kommer Eiko og vil sige hej til fotografen :o)
25. august
Det bliver lige lidt tyndt med billeder. Vi skal have gæster om et par timer, og der skal ryddes "hist og her" med meget mere :o)
Da det har regnet pletvist, har hvalpene været mest inde - og en lille smule på terrassen - her til formiddag. De var så søde at vente med at vågne til ved seks-tiden. Meget flinke små hundebasser.
Måske får jeg lavet en lille upload i aften - måske :o)

seks formidagssovende syvlinger

og her sover nummer syv
Senere lørdag
Dagen har budt på besøg af dejlige venner - som hvalpene fandt meget dejlige at lege med og bide i. I dag var det Enya, der i den grad fik charmet sig dybt ind i hjertet på et ellers udsøgt kattemenneske. Se billede :o) Alle syv charmer sig SÅ meget ind i vores hjerter. Hold da op, hvor var det herligt at se dem tumle rundt i hele haven og i sandkassen, da gæsterne var gået. Mage til vidunderlig flok skal man sørme lede længe efter :o)

uskarpt - men ret sødt, synes jeg :o)

SÅ blev Ayers Rock i den grad besteget

Enzo von Enzosen :o)
26. august
Igen tyndt med billeder og af samme årsag som i går :o) I dag skal hvalpene for første gang møde et meget lille menneske - Magda på to år. De skal også møde Alvilda på fem og så en "portion" store mennesker.
Kela byder stadig på mælkemad et par gange eller tre om dagen, men mest lever syvlingerne nu  af hvalpefoder.
Det er ikke utænkeligt, at jeg lægger lidt flere billeder ind senere :o) Og der skal nok komme portrætfotos i morgen.

Måske skal sandkasserblomsterne snart fjernes :o)

Æv. Enya sprøjtede med sand!!!
Senere søndag
Så fik hvalpene, Lina og Kela samt Henrik og jeg endnu en samling dejlige gæster. Alvilda på fem og Magda på lidt over to (min nieces piger) havde fine gaver med til hundene - en dejlig lang plysslange til hvalpene og godbidder til Lina og Kela. Sidstnævnte accepterede fuldt ud de små piger, da de havde givet hende godbidder :o) Alvilda har en fantastisk fornemmelse for dyr - og fortalte lillesøster, hvad man ikke skulle gøre. Det var ret sødt. Elaika sad på skødet hos først min mor og siden min søster i laaaang tid. Elaika ER en puttehund :o) De andre tumlede rundt indimellem regnbygerne - og fik lov til at bide i op til flere i sko og bukseben. Der er blevet hvalpesovet en del i dag p.gr.af det kedelige vejr, så mon ikke, vi har vågne hvalpe til sent :o)

Puttegøjen Elaika

Eddie

Eida

Enzo

Enya kan også være en puttegøj

Eiko har fanget slangen

Enrico


Spiselig hovedpude :o)
27. august
Hvalpene og vi  andre er lidt trætte i dag. Men jeg måtte jo lige forsøge mig med lidt særlige portrætfotos - nu i lænestolen og med Henriks hjælp, så de små ikke hoppede ned. He he. Det var altså lidt af et gedemarked, og billederne blev derefter........... Til gengæld har jeg fået vejet syvlingerne. Alle har taget omkring et kilo på - nogle lidt mindre, nogle lidt mere - siden vejning for seks dage siden. For sørme hvor de altså også spiser godt. I går løb vi næsten tør for hvalpefoder. Vi havde købt en sæk, der ikke lugtede særlig godt. Den ville vi ikke bruge. Den anden blev tom i løbet af eftermiddagen. Ups. Heldigvis har vi købt nogle små poser med dette foder til jer hvalpekøbere, så det har vi taget i brug - og bestilt nogle nye små poser samt en ordentlig sæk derudover. Og så har vi fået afhentet den ildelugtende sæk og forventer en ny i dag (lovet af firmaet).

Elaika - 4050 gram

Enya - 4220 gram

Enzo - 4555 gram

Eiko - 4725 gram

Eida - 4760 gram

Eddie - 4870 gram

Enrico - 4905 gram

Kela - 22600 gram
28. august
Lina og Kela må være øverst i dag, fordi førstnævnte har haft en MEGET urolig nat - del af nat. Lina vækkede mig omkring klokken to. Hun pev lidt og skubbede til min hånd. Jeg kunne høre, at Kela var gået ned for at give børnene mælk, så jeg stod op og gik ned for at åbne døren til køkkenterrassen, så hvalpene kunne komme ud at tisse efter natmaden. Efter en halv times tid var der ro i køkkenet, og jeg gik op i seng igen sammen med de store hunde. Kela faldt hurtigt i søvn. Det gjorde Lina ikke. Hun faldt faktisk slet ikke i søvn, men giv småpivende rundt og hen for at skubbe til mig. Hun fik en ae-hånd. Så hoppede hun op i sengen og lagde sig mellem Henrik og mig. Lina ligger ALDRIG i sengen. Meget, meget mærkeligt. Efter nogle minutter hoppede hun ned igen, lyttede efter noget, der ikke var der, pev, skubbede til mig, hoppede op, hoppede ned, pev osv. osv. Jeg tændte lyset, kiggede på hende, mærkede på hende og talte til hende. Hun slappede en lille smule af - indtil jeg slukkede lyset igen. Efter en halv times tid opgav jeg at få ro på stakkels Lina. Jeg tog min dyne og hovedpude og gik ned i stuen, åbnede døren til terrassen og hegnet til køkkenet, så hvalpene kunne komme ind i stuen. Jeg var godt klar over, at de ikke ville acceptere andet, når de kunne høre Lina - og et øjeblik efter Kela herinde. Lina lagde sig på terrassen og faldt i søvn. Jeg fatter stadig ikke, hvad der skete i nat - har aldrig oplevet noget, der bare ligner. I dag er både Lina og jeg noget matte, men hvalpene tumler lystigt rundt i stuen og på terrassen.
De fleste billeder er fra i går aftes. Kun Enya og Elaika måtte jeg lige tage billeder af, når jeg nu havde af de andre fem og ikke er 100% sikker på de billeder jeg havde taget af de to piger - på hvem der er hvem.  

Enrico

Eddie og Eiko

Eida

Enzo

Enya

Elaika

Lina og Kela holder godt øje med børnenes leg
29. august
Øverste billede i dag må være af et virkelig socialt stykke legetøj :o) Det var A-kuldet, der lærte os, at sådan en tingest fra en hængeplante er aldeles dejlig for hvalpe. Man kan være mange om den, lege trækkeleg og gå i flere forskellige retninger med den.
- Og så er der ellers en lille portion billeder taget i dag. Jeg har haft en smule meget travlt og er en sjat træt efter endnu en urolig Linanat. Muligvis er hun falsk drægtig og dermed i hormonel ubalance. Hun opfører sig ihvertfald alternativt om natten. Hvalpene opfører sig aldeles kært, dejligt, charmerende, kærligt, vildt, fredeligt og virkelig underholdende :o)

terrasseliv

HELE haven skal nu undersøges
VIDERE TIL UGE 8
TILBAGE TIL FORSIDENTIL E-KULDETS INDEX