UGE 7

SIDSTE NYT I DENNE UGE - KLIK HER
På denne første dag i hvalpenes syvende leveuge må jeg tilstå, at jeg har det sådan her:
Jeg er temmelig sløv :o)
Helt snydes for billeder skal I selvfølgelig ikke - men et par af dem er faktisk fra i går...........
Jeg vil lige oplyse, at dyrlægen siger, at Lina er i fin form - ikke for tynd og med maaaaassssser af mælk. Vi fik hende lige tjekket, fordi hun har blødt en smule, hvilket kunne være tegn på infektion. Men det er det heldigvis ikke.
               
24.5.
I dagens anledning (et i visse kredse kendt bryllup) skal dagens billeder være med temaet: "Kærlighed". Det kan vi nemlig ikke få for meget af.
Så her kommer billeder af en af de tusinde slags kærlighed, der findes på denne lille plet i Universet, vi kalder Jorden. Nogle vil sikkert mene, at en hundemor overhovedet ikke nærer kærlighed til sine børn - eller at en hund sådan set slet ikke ejer evnen til kærlighed. Nogle vil OGSÅ mene, at kærlighed til et dyr er uvigtig. Det vil jeg så lige lade disse nogle om at mene................... og selv holde fast i at mene noget andet :o)
25.5.
Tillad lige en klage: Det er SÅ svært at tage portrætfotos af hvalpene! Når man sætter sig for at tage et super
billede kommer de alle rendende og skal kæle og bide en lille bitte smule samt slikke lidt på næsen. Man kan altså IKKE tage billeder af en hvalp, der er i gang med at slikke én på næsen. Faktisk. Derfor er billederne nu og da lidt uskarpe, fordi de ofte skal tages på laaaang afstand - inden hvalpen når at komme styrtende. Men i dag har vi også fået at vide, at vi vist må være en underlig kennel, når vi sådan lægger billeder ind på hjemmesiden hver eneste dag. Så mon ikke uskarpe billeder er passende for en underlig kennel? Vi håber, tror på og ved, at vores hvalpe er super gode, selv om vi er lidt anderledes :o)

"Mig og mor"

Aluka

Akema

Amadeus

Aslan

Aiko

Aleiko

Amadeus og Akela

Ældstesønnen, David, er legeonkel for de små

Vores blomsterbede er gode steder at ligge - og at lege i.
Det er godt for hundene og mindre godt for blomsterne :o)
26.5.
Så har hvalpene oplevet deres første seriøse regnvejrsdag. De har tilbragt det meste af dagen inde men har dog været ude at tisse mm. adskillige gange. Den overdækkede terrasse er et hit på en dag som i dag.
Jeg har i øvrigt lige glemt at fortælle resultatet af vejning i forgårs: Da vi vejede på en personvægt, er det ikke HELT præcis, men vi kan konstatere, at hunnerne vejer lige under 4 kilo og hannerne omkring 4½ kilo. Alle har altså mindst tidoblet deres vægt siden fødslen. Det er lidt sjovt at tænke på, når man sammenligner med menneskebørn.
Tusind tak for søde hilsner i gæstebogen. Som vi tidligere har sagt, synes vi, at det er sjovt og dejligt at dele vores oplevelser med disse særlige små med jer - og dejligt at I er så glade for det. Hvis I var ligeglade, gad vi nok ikke - hver dag :o)

Amadeus, Akema og Aslan finder det uretfærdigt, at mor skal ud at gå tur UDEN dem.

På en regnvejrsdag er en kattekurv på terrassen rigtig god, når man har fundet sig et ben at gnave på og gerne vil have det i fred - syn's Aiko.

Tak til Stella, Jannik, Kiki og Kris for gode tyggeben.
             
          Aleiko har fundet en halmgris, der lige skal have et par           tænder.

Bedstevennerne, Aslan og Aluka, trodser regnen.

            Amadeus er (også) glad for legetøj.

Hvalpene elsker at lege og putte i den dyne, vi har lagt i stuen - og det er RIGTIG godt på en regnvejrsdag.
27.5.
Henrik har gang i en ny film. Den kommer til at handle om hvalpenes hang til havearbejde. Se fx hvor grundigt Aiko og Aslan arbejder med en af vores roser!!!
Efter endt gerning lægger man sig gerne til at sove. Men hvis mor kommer med en portion mælk, kan man gerne vågne op til dåd igen.
"At rejse er at leve", sagde en vis hr. Andersen. "At slås, lege og opleve er at leve", kan en vis portion hvalpe vist ligeså gerne sige.
Nu er klokken syv. Fuglene synger aftensange og solen trækker sig roligt tilbage. Hvalpene har tumlet og leget endnu en dejlig dag. Nu ligger de rundt omkring i haven og på terrassen og sover. Kun Amadeus siger, at han slet ikke er træt. Han er nemlig tørstig.
Vi "ses" i morgen.
28.5.
Lige en hurtig lille godmorgenhilsen i anledning af, at Henrik har lavet en lille film om havearbejde.
Vi ryddede godt nok næsten hele haven sidste sommer og plantede nyt. Men hvalpene er ikke helt enige i vores disposi-
tioner - fx mener de ikke, at vores rosen- og akelejebed bør se ud som vi havde planlagt :o)

Klik her for at komme til filmsiden.

Aiko sørger for at rosen er HELT færdig :o)

Akela vogter over sit gumleben

Aleiko står lige og tisser

Amadeus er lige vågnet og lidt bange for at være gået glip af noget

Aslan og Akema - begge seje hvalpe trods nogen forskel i størrelse

Aluka sover sødt i en solstråle i stuen

Hvalpegartnerne holder møde

Der er jo endnu en enkelt rose, der skal nedlægges :o)

Mon Louise og Claus kan se, hvilken hvalp der tror, han kan flytte sin mor på denne måde?

Der var et "godmorgen-billede". Så må det også være passende med et "godnat-billede". Om lidt vil vi anmode de små om at komme ind. Men lige nu ligger de rundt omkring i haven og på terrassen og sover - bortset fra Aiko, der vågnede da jeg ville tage et billede. Selvsamme Aiko har en sjov vane. Han leger hylende ulv, når telefonen ringer :o)
29.5.
Så er vi nået til sidste dag i hvalpenes syvende uge. Jamen går det ikke bare stærkt??? Hmmm. Det synes vi altså :o)
Da jeg har en masse skolearbejde i dag,  kommer der bare en portion blandede billeder af varieret kvalitet.
I dag har vi fået købt seler og liner til de små. Dem skal de prøve i morgen. På lørdag skal de så ud at køre bil for første gang. De skal også gå en lille tur iført seler og snor - og møde andre hunde. Det bli'r RIGTIG spændende.
Gå til "Uge 8"
TILBAGE TIL FORSIDEN