EURASIERHVALPE PÅ VEJ

En dag i november 2007 beslutter vi, at Lina skal parres, næste gang hun kommer i løbetid. Vi regner med, at det bliver i marts 2008. Med stor hjælp fra Rikke (Linas opdrætter) fra Kennel Milaikas, går vi i gang med at finde en hanhund. Det er ikke sådan bare lige. Vi skal finde en racetypisk eurasier. Han skal have et godt temperament, være fantastisk flot, selvfølgelig sund og rask og så ikke beslægtet med Lina. Efter megen søgen og op til flere besøg hos dejlige hunde og søde mennesker finder vi frem til Mabuhs Nilo.
Billedet i midten er Linas fødselsdagsmailiske hilsen til sin kommende kæreste.

En dag i januar 2008 kører vi til Skælskør for at hilse på. Nilo er meeeeget interesseret i frk. Lina. Hun er noget afvisende - vil gerne lege og kysse lidt, men sin rumpe vil hun altså have i fred.
Det der med at vente til marts med at komme i løbetid, gider Lina ikke. Hun sætter i gang i starten af februar. Vi får taget blodprøve hos dyrlægen, som fortæller, at Lina er klar til parring den 12. februar. Så kører vi igen til Skælskør, og nu er vores absolutte yndlinsvovse HELT klar til at kæreste med Nilo. Det er hun også dagen efter, hvor de har aftalt ny date (eller vi mennesker har :o))

- Og nu er der hvalpe på vej. Det er vi sikre på. Lina har morgenkvalme - også om eftermiddagen, og hun vogter hjemmet som aldrig før. INGEN uvedkommende får lov til, uantastet, at passere haven!

Måske kommer nogle af hvalpene til at ligne deres forældre som små ..............
TILBAGE TIL HVALPE
TILBAGE TIL FORSIDEN