UGE 3

KLIK DIG TIL HVALPEFILM HER

Morgenmad og morgenkys på denne første dag i hvalpenes tredje leveuge
Indimellem virker det lidt som om hvalpene leger, når de tumler rundt
Alaiko øver sig i at gå, mens Akema vasker sine poter
Også Aluka træner benene. Azmo (længst til højre) og Aleiko er søskendekærlige
Aiko bliver vejet i den nye "vejeskål" - 1563 gram. Senere kommer mor hjem fra skovtur, og Aslan ligger i arm og får mad. Han har OGSÅ åbnet en lille smule øjne i dag.
Akela, som vi sandsynligvis selv vil beholde, får sig en lur - indtil moderen kommer i kassen. Aluka og Akema spiser sig hurtigt mætte og forlader mylderet. Aslan og Aleiko, der konkurrerer om at være størst, kunne ikke finde PÅ at gå fra en dejlig portion mælk. Sådan er man så (dejligt) forskellige.
Vi har fået en norsk flagguirlande, som selvfølgelig skal op at hænge, så den lille hund, som skal til Norge, kan lære lidt om dette smukke og dejlige land :o) Hvordan mon man siger "vov" på norsk?
Godnat og sov sødt - med en mælketår
26.4.2008
Nu har alle hvalpe fået øjne - endnu en stooor dag :o)
I den anledning måtte Henrik jo skynde sig at lave en ny film - ja faktisk to. Vil I se dem - klik her ("I can see clearly now")
Aluka er lige kommet i den forkerte retning. Hun finder dog hurtigt ud af det og møfler sig plads ved maven.
Det er så sødt at se de små misse med øjnene og kigge forsigtigt på verden. Hørelsen kommer også omkring dette tidspunkt, og det kan ses. Jeg fik lavet en høj lyd - og der kom prompte reaktioner fra hvalpene. De blev lidt forskrækkede.
Det sidste billede er af Linas små søskende. De blev født en uges tid før vores hvalpe.
27.4.
I dag er vi lidt trætte. Aslan især havde meget at snakke om i nat :o) Så der skulle åbnes dør og nusses lidt. Vi har haft besøg af bla. endnu et par dejlige mennesker, som skal have en af vores vidunderlige  hvalpe. Det er SÅ hyggeligt at møde jer allesammen - og absolut dejligt og vigtigt at mærke jeres engagement i disse små særlige pelsdyr.
28.4.
Dagens første billede, som vist liiiige kan nå at komme på siden inden jeg tager på arbejde, skal bestemt være af hvalpenes dejlige far. Susan (ejer) har sendt os det og fortæller, at Nilo gerne ligger ved siden af skrivebordet, når hun arbejder. Hvis hun så lige vil kigge lidt hvalpefilm, hopper han straks op og vil se med.
Imens Henrik går tur i skoven med Lina, forsøger jeg mig igen igen med en samling portrætfotos.
Nu har alle I søde og fantastisk engagerede hvalpekøbere ("købe lyder koldt - adoptere lyder bedre", skriver Stella :o)) reserveret hver en hvalp. Så vores hvalpe skal, efter al sandsynlighed, følgende steder hen:

Aiko, som skifter navn lige straks :o) skal bo hos
Lene og familie på en ø udenfor Bergen i Norge

Akema skal til Søs og Tonni i Haderslev

Aleiko bliver i Farum og skal bo hos Rie og familie

Azmo, som har skiftet navn til Aiko,
skal til Ålborg hos Louise og Claus

Aluka skal bo hos Anja og Mogens i Borup

Aslan alias Bamsen flytter til Korsør, hvor
han  skal bo hos Stella, Jannick, Kiki og Kris

Akela bliver hos os

Kan I finde JERES hvalp her?
(Aslan er lige gået)
Det bliver sjovere og sjovere at følge disse små. Når de er vågne er der virkelig gang i hvalpekassen. Alle har nu rimeligt styr på benene omend en vis vaklen dog stadig ses. Måske glæder Lina sig en lille smule til på fredag, hvor vi skal prøve at give hvalpene andet mad end mælkemad. Hvis vejret er til det, vil de også få en lille første tur på græs. Dertil kommer, at de skal have klippet negle for første gang - alt i alt sådan cirka 112 negle.

En dejlig gave, vi fik i dag, fra Anne-Kristine alias Rumlerille
29.4.
Nu er hvalpene virkelig begyndt at lege - rigtigt lege. De møfler rundt og bider lidt i hinanden - er SÅÅÅÅ sjove og kære. Aslan og Aluka er stadig de mest højtråbende, men resten af flokken får skam også øvet sig på at sige vuff.Henrik planlægger en "legefilm".

I visse situationer er der lidt punker over Aleiko

Pigerne har her valgt at sove sammen - Akela, Aluka og Akema

Her har vi Aslan, Aiko (tidligere Azmo) og Amadeus (tidligere Aiko). NU er navnene på plads og kan sendes til registrering hos DKK.

Hvalpene holder hest :o)
30.4.
Så må det være dagen, hvor en samling legebilleder kommer på nettet................
- Og leg efterfølges gerne af en dejlig søvn
1. maj
Der er ikke så mange billeder i dag, for vi har fejret fødselsdag - og hvalpene har fået en masse, masse og masse kæleri. Det holder de meget af  :0)
De er i øvrigt ved at få tænder, de s. Og vi har fået sat nye billeder op på væggen med de helt rigtige navne. Dem vil vi prøve at huske fremover.
GÅ TIL UGE 4
TILBAGE TIL FORSIDEN