CATALEJMASBIOGRAFEN

Her kan du se film af den, i visse kredse, kendte trompetspillende filmmager: Henrik Beck
Vil du starte med at se "det hele" i en enkelt film? Klik her:  Ni uger
Gå direkte til sidste nye film
A-KULD
Uge 1. April 2008
HVALPEVEJNING - en helt fantastisk helaftensfilm tilladt for både dyr og mennesker. 
Uge 1
KAMPEN OM PATTEN 1 - en spændingsfilm af helt særlig karat. Ikke egnet til sarte sjæle!!! 
Uge 1
KAMPEN OM PATTEN 2 - hovedrolleindehaveren, med kælenavnet "Bamse", er her i eksistensiel dialog med sin mor.
Kritikken sagde: "Kampen om patten 2 er, om muligt, endnu bedre end nr. 1" **********
Cencuren (Isabelle) sagde: "Øh, er sproget ikke lidt for frimodigt?"
Filmmageren svarede: "Nej".
Publikum sagde: "Det er meget fascinerende og spændende med de flot producerede videoindslag."
Uge 2. April 2008
SPISETID - en kortfilm af Henrik Beck. Nomineret til ikke mindre end syv sutteflasker.

Uge 3. April/maj 2008
HJØRNESPARK - En åndeløst spændende film om vigtigheden af at finde sit helt eget hjørne i livet.
Uge 3
I CAN SEE CLEARLY NOW - En rørende film om kunsten at se. Del disse særlige klip med nogen, du holder af - også dig selv :o)
Vuff
Uge 4. Maj 2008
ROD I KASSEN - Se hvad der sker, når hvalpenes mennesker kommer med nye indretninger.
Uge 4
GRÆSGANG
- Enhver rejse begynder med det første skridt. Her er mange små af slagsen. Følg de ukuelige, når de opdager en verden af græs. Følg også de ukuelige, der gerne venter lidt med græsop-
levelsen. STOR FILM!!!
Uge 4
STÅENDE TAFFEL I DET GRØNNE - Denne film forener tre skønne ting: Græs, sol og MAD. Se den og bliv beriget med op til flere sanseoplevelser.
Uge 5. Maj 2008
1-0  
Filmens titel kan her tydes i alle mulige retninger. Publikum kan selv vælge hvilken. Den overraskende afslutning vil vi ikke afsløre.................

Men lad os lige afsløre, at komponisten til filmmusikken er ingen ringere end: Henrik Beck.
Uge 5
OLYMPISKE BEDRIFTER - At blive større og stor indebærer en masse arbejde og kampe. Her ses HVOR meget Henriks hovedpersoner har lært siden sidst - og det er faktisk ikke så lidt endda.

Nyd endnu en stor film med de kendte aktører.
Uge 6. Maj 2008
NATTEROD - Se hvordan hvalpene agerer i de tidlige morgentimer - det nogle af os kalder cirka midt om natten. Denne film har en helt særlig kunstnerisk belysning, som en vis hr. Trier ville misunde den. Dette er ren dogmefilm i verdensklasse.
Uge 7. Maj 2008
GARTNER - En film om hvalpenes evner for havearbejde. Se hvordan de små forholder sig til rosen-
bede og vedbend. Nyd ihærdigheden og talentet hos gartnerholdet.
Uge 7
GARTNER 2 - Endnu en helaftensfilm af højeste karat. Se hvordan hvalpene tager sig ikke bare af et enkelt bed men af hvadsomhelst, der måtte stritte grønt i haven.
Uge 8. Juni 2008
MODERLIG LEG - Her er pædagogikken i højsædet. Giv dit barn selvtillid men sig stop, når der er for mange frækheder i luften. En lærerig film for store og små - samt de mellemstoresmå.
Uge 9. Juni 2008
DIT OG DAT - Filmen hvor situationer mødes i et kubistisk kaleidoskop af asymetrisk og dog eksistentielt format.

Jamen er det ikke mageløst så meget vrøvl, man ustraffet kan fyre af? Forfra: Endnu en dejlig film om en helt særlig bande, lavet af den ligeså særlige instruktør: H. Beck.
Uge 9
MADRAS - I disse, for vort land så strejkeramte tider, må det være på sin plads at støtte fx pædagogerne i deres kamp. Lad dette være endnu et vidnesbyrd om, at det sandelig kræver sit at opdrage den opvoksende generation.
Uge 9
SIDSTE KLIP - Den sidste rørende film om disse ubeskriveligt dejlige små hvalpe. Find lommetørklædet frem og find en hånd at holde i. Eventuelt kan der også åbnes en pose chips.
Juli 2008
Lina og Kela
- Oplev denne duo på eventyr i det danske land. Nu med gæstestjernen Akema. 
August 2008
Akema - Hvis man tror, kattelemme kun er for katte, tager man fejl. Dette viser Linas og Nilos dat-
ter, Akema, her i stjernestil.

Gæstefilmmager her på siden er: Tonni Museth.
Januar 2009
Akema som hestedomptør - Endnu en film fra den ekvilibristiske gæstefilmmager: Tonni Museth. Her optræder Linas datter i et sturt sturt nummer sammen med hesten Pablo. Cirkus Benneweis kunne lære noget hér!!!
B-KULD
Marts 2009
B-kuldets Begyndelse
- Den 28. og 29. marts mødes Lina og Casai i en inderlig date. I denne film, der er filmet af Tue og redigeret af Henrik, får du chancen for at følge med i B-kuldets liv fra den allertidligste start.
Uge 1 - Maj 2009
Fødsel - Den 29.5. klokken cirka halv ti (aften) føder Lina sin første dejlige lille hanhvalp. Kort efter kommer den første ligeså dejlige hunhvalp. Kvaliteten af denne film er i top, omend lyset ikke er det.
En ny sæson for filmmageren H. Beck er i gang. Glæd jer :o)
Uge 1 - Juni 2009
De første dage i hvalpekassen - Advarsel: Denne film har en trist begyndelse - MEN - fortsættelsen er ren glæde. Sagt kort beskriver denne film livets grundlæggende følelser: Sorg og glæde. Henrik B. får op til flere stjerner (af sin kone) for sit essentielle vidnesbyrd.
Uge 2 - Juni 2009
11 dage - Tænk, så meget der kan ske på 11 dage. Tænk, så stor man kan blive på 11 dage. Denne lille poetiske film indbefatter såvel maveøvelser som det grundlæggende i livet - MAD (og søvn).
Uge 3 - Juni 2009
Fire ben og høj stemmeføring -  I disse dage åbner hvalpene ikke bare øjne og ører - de finder også ben at gå på. Nyd denne lille larmer, når han sonderer hvalpekassen.
Uge 3 - Juni 2009
Legestue - Følg næste skridt i hvalpelivet i denne formidable film om legens uvurderlige væsen. Cirka. Om nogle uger vil Lina lære sine børn om de dæmpende signaler. Indtil videre sættes ingen dæmpere på de små. 
Uge 4 - Juni 2009
Små og store skridt - Først åbnedes hvalpekassen, så kom i dag, hvor børnene for første gang skulle ud at opleve græs og solskin. Nyd de ukuelige små når de indtager verden - eller en lille bitte del af den. 
Uge 5 - Juli 2009
Hvalpeliv - I denne film får vi et indblik i sommerligt hvalpeliv. Vi må anstændigvis bringe en advarsel: Der er en vældig voldsom scene, hvor de små øver sig i at være store, farlige og virkeligt stærke.
Uge 6 - Juli 2009
Hvalpeliv 2 - nu med natteroderi - I A-kuldet havde vi Aslan (alias Basse), til at sikre, at Henrik og jeg ikke sov livet væk. I B-kuldet har vi Bastian. Nyd hans aktivitetsniveau, inden solen rigtigt er stået op, og nyd hans søskendes på mere humane tider af dagen.
Uge 7 - Juli 2009
Gyngen - Se her hvilken fornøjelse hvalpene har af en gynge + en bamse. Musikken er fra Zimbabwe og understreger filmens livsglæde og altings mangfoldighed udtrykt i enkelthed - synes musikmagerens kone :o) Sagt kort: Endnu en dejlig film om Linas og Casais fantastiske hvalpe.
Uge 7 - Juli 2009
Haveleg - Denne dejlige film har en scene, der viser, at jagtinstinktet ikke heeeelt er avlet ud af eurasiere. En af hvalpene går målrettet efter ........... ja, se selv.
Uge 7 - Juli 2009
Sandkasse - Menneskebørn holder af sandkasser. Det gør hvalpe også. Det sker, at nogle bruger ordet som nærmest skældsord. Men hvorfor dog det? Sandkasser er skabt til leg, og hvad er mere livsbekræftende end leg? Tillad denne sides webmaster at udlede en slags morale af dagens film: Leg er glæde. Glæde er liv :o)
PS. Denne film byder på meget mere end sandkasseleg, skal jeg lige hilse fra hvalpene og sige. 
Uge 8 - Juli 2009
Tunnel - En lille film taget i et hug om verdens bedste B-kulds glæde ved noget så enkelt som en legetøjstunnel.
Uge 8 - Juli 2009
Dit og dat nr. 2 - Henrik lavede en dit og dat film om A-kuldet. Nu kommer fortsættelsen, med alskens hvalpelivlighed incl. lidt opdragelse fra Lina + moderlig leg. Vi får også lige mødt katten, Sulejma. Musikken er med et, i snævre kredse kendt, balkanorkester - hvor Henrik forresten spiller trompet :o)
Uge 9 - Juli 2009
Faderbesøg og engtur - Her kommer hvalpenes dejlige far på besøg. Senere tager vi alle syv hvalpe med på engen. Verden er MEGET stor, når man selv er lille.
Uge 9 - Juli 2009
Legeland - Som filmens titel antyder handler dette om leg, leg og mere leg. Lina og Kela er med i en del af legen. Resten foregår på hvalpelegepladsen i haven. Gad vide, hvad vi finder på at udvide denne med, når næste kuld kommer - en vippe måske :o)
Uge 9 - Juli 2009
Farvelfilm - At sige farvel til syv fantastiske små er slet ikke nemt. Her gør vi det alligevel med de sidste billeder af denne dejlige bande - dvs. vi siger på gensyn, da vi håber at mødes, når vi inviterer til hvalpetræf.
C-KULD
29.3. - 2010
Love me do -Det siges, at alt godt er værd at vente på. Lina og Dusty fik lov til at afprøve sandheden af dette udsagn. Se med og glæd dig over starten på nye liv.
28.5.
Velkommen til verden - Se et lille bitte klip fra en fantastisk nat. Lys er her ikke meget af, men kærlighed i kilovis.
31.5.
Et stemningsbillede - Her er poesien i højsædet. Der SKER ikke så vældig meget, men tilskuere med hjertet på rette sted (cirka mellem rumpen og halsen dog tættest på halsen) har her mulighed for at fornemme, hvor umådelig dejlige Linas og Dustys små er.
Rigtig god fornøjelse.
Uge 2 - juni 2010
Glimt fra en kasse - Vi kommer ikke i nærheden af en flyttekasse her, hvilket de kloge nok har gættet. Næh nej - her er der tale om vores helt særlige hvalpekasse, som i disse dage rummer en fantastisk udvikling hos Linas C-bande. Bemærk også den usynlige flue, Henrik har fået med i filmen.
Gæstestjerne i stolen: Akela.
Uge 3 - juni 2010
Hvalpegang - Endnu er de små ikke klar til hverken kapgang eller det rigtig moderne maraton. Men mindre kan også gøre det - og øvelse gør mester. Her kan Linas og Dustys C-bande følges både når de spiser, og når mor lige er gået i haven.
Sagt kort: Efter dage med eksamener i lange baner, har filmmesteren skabt endnu en storfilm. 
Uge 4 - juni 2010
Leg og søvn - For hvalpe på denne alder (og en hel del uger frem), består livet af  mad, leg og søvn. Dagens premierefilm giver et indblik i de to sidste elementer - især legen. Bemærk, hvordan en af de små også øver sig i at lyde RIGTIG RIGTIG farlig.
Uge 5 - juni 2010
På græs - Her kan publikum nyde C-bandens træning i at blive store, stærke og frygtløse. Her er en Rambo'sk kampscene, der dog kun er for sjov (bedyrer de implicerede). Her er et nervepirrende første forsøg på at gennemføre tunnelprøve 1. Og her er meget mere.
Catalejmasbiografen ønsker rigtig god fornøjelse. Popkorn kan købes i nærmeste Netto - hvis den ikke er lukket.
Uge 5 - juni 2010
MUMS - Lad det være sagt straks: Filmens titel lever slet ikke op til dette lyriske mesterværk! Samtidig vil den rigtig kvikke tilskuer bemærke dobbelttydigheden (hold kæft, nu bli'r det indviklet :o)).
Censuren (Isabelle) havde ros, ros og mere ros samt ikke et eneste "hvad f... er det for noget mørk molmusik?" eller lignende uhøfligheder.
Glæd jer til en film, der også kunne have heddet "Kunsten at spise og drikke". Men censuren fandt, at navnet var for langt. Det er i øvrigt censuren, der vælger navn.
Uge 5 - juni 2010
YES we can - I disse, for vort land, så globaliserede tider, må det være passende med et udenlandsk navn med en vis pondus til denne film.
Her følger vi C-bandens fantastiske fremskridt og ditto udvikling. Det ER ikke så længe siden, at de var nogle små sælhunde. Se liiiiige, hvor store og umanerligt dygtige de er blevet på under fem uger.
Uge 6 - juli 2010
Nat og dag - Et lille lyrisk intermezzo om hvalpeliv.
Uge 6 - juli 2010
A-38 - og andre små og større ingredienser i C-bandens liv på Drosselvangen. I hovedroller ses bl.a. Chivas og Celina. 
Uge 6 - juli 2010
Glæde - Denne udsøgte film kunne have fået mange andre navne, men det mest dækkende, synes filmmagerens kone, er GLÆDE. Se filmen, nyd filmen - og disse vidunderlige hvalpes lyst til leg og glæde.
Uge 6 - juli 2010
Morgenstund - Disse levende billeder er fra i morges - lidt over fem. Ingen andre end hvalpe ville kunne få Henrik til at være aktiv på dette ukristelige tidspunkt. Og aktivitet er, hvad der præger denne dejlige film. Der bliver tumlet og leget i lange baner. Føler man sig lidt sløv, kan dette helt sikkert bruges som kvik-op'er. 
Bemærk endelig den indlagte finesse, der ikke er set før i H. Becks film :o)

Filmen er lavet i høj opløsning og tager derfor lidt længere tid end normalt at uploade. Den er helt sikkert værd at vente på.
Uge 7 - juli 2010
Sulejma
- Nogle har måske undret sig over, hvorfor vores kennel hedder Catalejmas. I denne film optræder halvdelen af navnet som gæstestjerne. Henrik er OGSÅ gæstestjerne. Resten af rollelisten er besat af de kendte stjerner fra C-kuldet, der på dejligste vis udfolder charme, selvtillid og lækker leg.
(Catalina og Sulejma)
Uge 7 - juli 2010
Natterod med C'erne - På det tidspunkt, de fleste af os ynder at sove, vågner hvalpene op og vil lege. 32 poter drøner rundt i stuen og på terrassen med en livsglæde, der er lige til at blive glad af. Lænestolen er, som den har været for A'erne og B'erne herlig at have på legepladsen. Særlig ren og køn er den ikke mere - men hvad fa'en :o) Grundet tidspunktet er belysningen ren dogme. 
Uge 7 - juli 2010
Sokkeleg - Jeg fandt en af Henriks sokker på græsplænen. "Hvor er den anden mon?" spurgte manden. I denne film afslører hvalpene, hvor den var - eller rettere - at de godt vidste, hvor den var, så de kunne hive den frem til leg.
Endnu en dejlig film med fantastiske skuespilpræstationer.  
Uge 7 - juli 2010
Morgenstund på terrassen - Her kan nogle måske tænke på en fredelig kop kaffe og dagens avis. Men nixen - for hvalpene er morgenstund lig med vild tumleleg. Måske ville vi gerne have en pæn terrasse med blomster. Hvalpene vil noget andet - og fornøjelsen ved at se deres glæde opvejer helt, at der bliver barberet hist og her.
Uge 7 - juli 2010
Fraklip - Når filmmageren laver film, har han helst et tema. Er man mediefagslærer eller er man mediefagslærer? Skal vi have superfilm eller skal vi have superfilm? :o) Filmmagerens kone synes, at vi skal have - og at vi får - superfilm. MEN - hvad med alle de stumper, der ikke lige er blevet plads til? Hmmm - et par af dem kommer her.
Uge 8 - juli 2010
Kære dagbog - Her er et lille udsnit af hvalpenes dagbog de sidste par dage. Der er mødet med både far, skoven og søen - og de får møbleret lidt om på legepladsen. 
Uge 9 - juli 2010
Leg, leg, leg - Både mennesker og dyr udvikler sig og lærer via legen. I denne film er der megaudvikling på programmet. Lina er med i legen - også når hun giver børnene et okseøre, de kan tumle med. Sagt kort: Et lille bitte udsnit af C-bandens udvikling og dagligliv pt.
Uge 9 - juli 2010
Ni uger - I denne meget dejlige (synes filmmagerens kone) film, kan man følge C-banden fra de første piv til de er næsten klar til at flytte hjemmefra - følge en fantastisk udvikling fra små hjælpeløse sælhunde til "store" seje hvalpe, der kan det hele - sådan ihvertfald næsten det hele. Har du lyst til at blive rørt? Se filmen! 
Uge 9 - juli 2010
Farvel til C-kuldet - For ni uger siden sagde vi goddag til en helt fantastisk hvalpebande. I denne film siger vi pænt farvel til en samling formidable aktører. Nyd dem alle i endnu en stor film fra H. Beck.
Bemærk: Filmen er lidt ekstra tid om at uploade p.gr.af længden og opløsningen.
Oktober 2010
Hvalpetræf med C-kuldet - Det er lidt over to måneder siden, at de små flyttede hjemmefra. I går, den 4. oktober, så vi de syv af dem igen. At filme dette festfyrværkeri af leg var slet ikke nemt, men Henrik fik en portion sandkasseleg i kassen. Nyd de dejlige, nu større, hvalpe igen igen.

Januar 2011
Ulvehyl - Se og HØR, hvor meget ulv der stadig er at finde i en ellers fuldt domesticeret hund - her frøken Akela. Hvis nogle synes, at domesticeret er et irriterende ord, vil jeg bare sige, at: Nåh ja, men det er nemmere end at skrive "et vildt dyr, der er gjort tamt" :o) 
D-KULD
Marts 2011
Begyndelsen - Så har Henrik fået klippet et lillebitte udsnit af Kelas og Balus første møde - starten på endnu et, håber vi, fantastisk kuld hvalpe her på Drosselvangen.
Maj 2011
Fødsel - Se livets mirakel live. En ny sæson for H. Becks hvalpefilm er startet - og på allersmukkeste vis med en af firlingernes fødsel. Jeg blandede mig "en lille smule" i denne, fordi hvalpen kom med benene først. Henrik har fundet STOR musik til denne film om og med Kelas første kuld.
Juni 2011
Sjette dag - Det kan gerne være, at disse hvalpe ikke er så store endnu, men de ØVER sig i at være det med både benspjæt og små vyf, der engang skal blive til store VOV. Nyd Henriks klip fra D-kuldets sjette dag i denne den bedste (eneste?) af alle verdener.
Juni 2011
Gåtræning - Man skal kravle, før man kan gå - siges det. Hvalpe skal mave sig, før de kan gå - og det gør de så :o) I denne dejlige lille film, kan vi se både maveri og forsigtige forsøg på at få benene til at bære. Der er også et klip med, om en af hvalpenes første forsøg på at spise andet end mælk. Desværre havde Kela tømt skålen (hun får indimellem maden serveret i hvalpekassen), før hvalpen kom til :o) 
Juni 2011
I can see clearly now - En øjenåbnende film fra H. Beck med tydelige referencer til en tidligere film med et vist A-kuld. Det er stort at åbne øjne. Det er også stort, at SE åbne øjne. Afslutningen på filmen er, synes redaktøren af denne side, ret rørende :o)
Juni 2011
Spisetid - Selv om der kun er fire hvalpe, kan det skam godt være svært at finde sig en plads ved mælkebaren. Her er tempoet skruet i vejret. Bemærk halerne på de små, der HAR fundet sig en plads.
Juni 2011
Legetid - Med musik af Bo Stief (Tango Bassisimo) har filmmageren her begået endnu en dejlig film fuld af livsglæde. Det er nu gået op for firlingerne, at livet består af andet end mad og søvn. Nyd de vidunderlige små i legehumør.
Juni 2011
Legetid, spisetid, oplevelsestid - Og så er alt vist sagt om endnu en dejlig film med Kelas fantastiske firlinger. Musikken er af Thomas Koppel. Henrik anbefaler, at filmen afspilles i Explorer, da Firefox hakker i det :o)
Juni 2011
En grøn verden - D-kuldet indtager den grønne verden med begejstring, mod og kun et lille bitte piv hist og her. Der bliver ommøbleret på haveindretningen og Linas og Kelas gamle hule bliver indtaget. Glæd jer til en ny sæson på havefilmfronten. Thomas Fryland står for musikken. 
Juni 2011
En hvalpedag - Med Griegs smukke musik følger vi de fantastiske fire en morgenstund, en formiddagsstund og en aftenstund. Hunde kan lære meget af mennesker (noget med sit og den slags). Mennesker kan lære noget rigtig, rigtig vigtigt af hunde: at leve i nuet. DET gør disse fire på vidunderlig livsbekræftende vis. God fornøjelse :o)
Juli 2011
Legeplads - Da jeg var barn, havde jeg "kun" en skov, et "bjerg" og et par søer at lege i/på. Det var godt nok tyndt. He he. Legepladser med gynger, vipper og den slags var VILDT spændende for sådan et naturbarn. Måske er det derfor, vores hvalpe saftsuseme skal have en legeplads - derfor, og så fordi det giver dem en god prægning til fx uroligt underlag (tog, færger), når de har prøvet gyngen og vippen. Til sagen: Henrik har lavet en legepladsfilm :o) og musikken spilles af bandet Oregon. 
Juli 2011
Morgenstund - har guld i mund (salme af ældre dato). I denne film er det tilladt at nyde firlingernes morgenglæde og begejstret leg med hinanden. De foretrækker gerne stuen, indtil græsset bliver tørt. 
Juli 2011
Legetøj - Filmen indledes med gæstebud. Firlingerne får besøg af Basse (Aslan) og Luka (Aluka) fra A-kuldet samt nogle af deres mennesker. Herfra bevæger vi os videre til hvalpenes yndlingslegetøj, der afgjort er dyr af alle mulige arter. Tøjdyr. God fornøjelse med endnu en dejlig legestund i hvalpelivet. Musikken er Acoustic Guitars.
Juli 2011
Firlingerne - Tillad os at præsenter de fantastiske fire - nu med nye navne: Dina, Dino, Darco og Django i fri leg - og ekstra med blæksprutte (Bemærk Djangos reaktion, da han får rumpen i fuglebadsvandskålen :o))
Gæstestjerner: Hjalte og Cecilie.
Musik: Hr. og fru Solsort m.fl.
Juli 2011
Lidt i fem - Hvad skal man lave, når hvalpene er i fuld vigør klokken lidt i fem om morgenen? Ja SELVFØLGELIG - filme :o) Filmmagerens kone er "en smule" imponeret over manden :o) Nyd endnu en dejlig film med de fantastiske fire.
Juli 2011
Skovtur - Har man hang til begejstring og livsglæde, kan denne film gerne underbygge tendenserne :o) Nyd firlingernes første skovtur - det gjorde de nemlig selv. Musikken er af Palle Mikkelborg.
21. juli 2011
Aldrig før har Henrik lavet fem film på en dag. Dette kunststykke kræver en særskilt overskrift.
Vi har med to typer film at gøre. Der er "one-take" (eller næsten one-take) filmene, hvor der ikke er klippet, men alt er filmet i ét hug - og så er der de andre, hvor klipperen har været inde over og har et eller flere temaer, der beskrives fra forskellige vinkler. Henrik laver helst mættede film. Her har han tilladt sig at dvæle ved situationer og lade filmklip være lange.
Hvis dette lyder noget filmsprogagtigt, kan jeg kun sige ét: Det er sgu da også meningen :o)  

Rigtig god fornøjelse med 21. juli filmene.
Kela - I vores hvalpefilm er hvalpene naturligvis i centrum. Men hvad med hende, der fødte disse vidunderligheder? Har hun ikke fortjent at være centrum indimellem? Jo, og det er hun i denne lille film. Bemærk Kelas yndlingsmåde at sidde på terrassetrappen - to poter på det ene trin og rumpen på det andet. ( næsten one-take)
Hulen - I denne film spiller hvalpenes yndlingshule (+ "huleterrasse") en væsentlig rolle. Den bruges ikke til at sove i lige her, men til at lege i. Der trænes ben og tumleteknik i udsøgt grad. (one-take)
Legeplads 2 - Vi lægger ud med Ayers Rock (a la Drosselvangen), fortsætter med besøg i hundehuset og på gyngen. Filmen afsluttes med leg i og omkring teltet. Farums fantastiske firlinger fortsætter fornøjelserne :o)
Terrassemorgen - En overdækket terrasse, et strandtæppe og så en god portion legetøj. Det er, hvad der skal til, for at give firlingerne en rigtig dejlig morgenstund (lidt i fem dags dato).
Grisen - Der var engang en halmgris, der stod med rødt silkebånd og var julepynt. Da højtiden var ovre, flyttede grisen ud på terrassen. Her mødte den efter vinteren nogle rigtig søde hvalpe, der bed kærligt i den. Da hvalpene var flyttet hjemmefra, flyttede grisen ind i hundehuset. Her blev den nogle år senere fundet af et nyt kuld kærlige hvalpe...............Det blev enden på halmgrisen, der nu slår sine folder på de evige halmgrismarker :o)
Juli 2011
Gæstebud og ulvehyl - Denne film er delt i to. Først og vigtigst får vi hvalpenes glade reaktion på besøg af moster Cenja. DET er sjov på alle hylder (især for tre af firlingerne - Darco sover).  Dernæst får vi ulvehyl fra stor og små. Hvis nogle tror, det er kedeligt at have hvalpe, kan de godt tro om igen :o)
Musikken er af Gonzalo Rubalcaba.
Juli 2011
Skovkat - Som filmens titel antyder, er vi her på skov(og mark)tur - og møder siden en kat. Firlingerne besøger også det, i vide kredse (i Farum) kendte Storebjerg, OG der er hyggelig tummel med mor. Sagt kort: Nyd en dejlig firlingefilm, der kommer vidt omkring.
Musikken er med Hans Ulrik og Thomas Clausen.
Juli 2011
Farvel til D-kuldet - NEJ - på gensyn til D-kuldet!!! Hvor har de fantastiske fire været vidunderlige at følge - nogle helt helt særlige små, ligesom alle Linas børn var og er det. Nyd endnu en rørende film fra H.Beck. Musikken er som altid til farvelfilm af Miles Davis.
September 2011
Hvalpetræf med D-kuldet - Nyd gensynet med tre af firlingerne, nu med storebror. Det går så stærkt, så stærkt, men endnu er Kelas børn en lille smule små.
Musikken er Chochek Brothers (og det er Henrik, der spiller trompet :o))
September 2011
Hvalpetræf med de store - Måske kom der ikke sååååå mange til regnvejrshvalpetræffet, men her er en dejlig film med seks af Linas fantastiske børn og et af hendes lige så fantastiske børnebørn (og selvfølgelig Lina selv :o)). Rigtig god fornøjelse.
Musikken er af og med Kærså og Menzer.
E-KULD
Mød Alaska og Kela - de kommende forældre til vores E-hvalpe.
Juli 2012
Fødsel - Oplev en lille bid af livets mirakel. Jo, ja - store ord. Men jeg har dem ikke mindre :o) Tag også hul på en ny sæson med Catalejmas uovertrufne filmmager Henrik Beck - der oplyser, at musikken er af Thad Jones og hedder "A child is born".
Juli 2012
1½  døgn - Her er en dejlig lille film med syvlingerne og deres mor. 1½ døgn er gået siden fødslen, og der skal spises, møfles og vaskes. Musikken er af Eddie Harris med nummeret "Listen here". Vi overvejer i øvrigt at kalde den lille røde, der bliver vasket, for Eddie :o)
Juli 2012
Fire ben - Om nogle måneder kan syvlingerne sprinte over stok og sten, men først må de øve sig i at løfte maven og bruge benene. Her kan bl.a. den første træning opleves. Nyd de små ihærdige tumlinger - og deres dejlige mor. Musikken er af Poul Jacek Knudsen.
Juli 2012
Gåtræning med lyd - Nyd syvlingernes alternativ til fitnesscenter og lignende - og lyt til deres mange kommentarer til alt muligt :o)
Juli 2012
I can see clearly now - Denne dejlige film er efterhånden blevet en Catalejmastradition - dvs. at lave en film med de første åbne øjne. Det er noget helt særligt og uendeligt rørende for første gang at se ind i disse smukke, smukke eurasierøjne. Der er kommet leg mm. med denne gang :o) Musikken er forresten af Jimmy Cliff. 
Juli 2012
Hvalpeleg - En lille film taget i ét hug. En lille film med en vidunderlig bande hvalpe, der lige har fundet ud af, hvor dejligt det er at lege. Nyd dem :o)
August 2012
Fliser og græs - Så er der dømt eventyr og spændende udfordringer for syvlingerne. Heldigvis er mor med og serverer mad i det grønne - altså indtil hun skrider :o)
August 2012
Leg og meget mere - Hvalpene er lidt over fire uger, og hold da op, hvor går det stærkt. Nyd en dejlig film, hvor syvlingerne viser lidt af alt det de kan og gør. Musikken står Eddie Palmieri for. 
August 2012
Sandkasseleg - Her er præsentation vist unødvendig. Filmens titel siger det hele. Dog skal der lyde en advarsel: I sandkassen ligger en meget farlig vindrue, som Henrik ikke opdager. Det gør hvalpene heldigvis heller ikke. Hunde KAN jo ikke tåle vindruer. Den grønne giftighed blev efterfølgende fjernet.
August 2012
Rovdyr med ko - Disse dejlige små har ingen anelse om, at de ikke behøver lære at slå en ko ihjel for at overleve. OK - måske ikke lige en ko, men så en mus da. De vil få mad, der slet ikke behøver ruskes, serveret i skåle. Filmen kan så fortælle os mennesker, at vores elskede fredelige vovser altså ER rovdyr og HAR instinkter, lige meget hvor mange sofaer og færdigretter vi tilbyder dem :o)
August 2012
Legepladsen - I denne film får man en fornemmelse af, hvad syvlingerne bruger legepladsen til. Man får også svaret på spørgsmålet: Hvor mange hvalpe kan der være på gyngen? Dertil kommer, at man får svar på, hvorfor Catalejmas holder sig til forårs/sommerhvalpe. Endnu en dejlig og livsbekræftende film fra filmmageren - synes hans kone :o)
Musikken er forresten: Acoustic Guitars med Muro Bukea.
August 2012
Nu med kat - Kan filmmagerens kone efterhånden finde på noget nyt at skrive? Ja. En anden dag :o) Nyd endnu en dejlig film med de syv små og aldeles vidunderlige hvalpe. Som filmtitlen antyder, har vi Sulejma som gæstestjerne.
Musikken er Oregon med "Hand in hand".
September 2012
Telt - Her i huset har vi lavet en udmærket arbejdsfordeling: Henrik eller jeg rejser strandteltet. Hvalpene pakker det sammen - gerne flere gange. I denne vilde film, kan man følge syvlingernes grundige teltnedlæggelse.
September 2012
Strandtur - Nyd hvalpenes første møde med den store verden. Her er både sand og vand, store og små fremmede mennesker, en fremmed hund OG en højttalende and. Musikken er ifølge filmmagerens kone helt forkert :o) men døm selv. Det er Dvorak fra "Den nye verden".  Henrik og jeg har jævnligt ihærdige debatter om musikken til film. Hér var én af dem :o)
September 2012
Kela og børnene - I denne film er syvlingernes mor i centrum. Det er så afgjort en dejlig familiefilm for både store og små :o)
Musikken: Jan Johansson med "Visa från Utanmyra"
September 2012
Mount Kela - At bjerget skulle blive SÅ stor en succes, havde jeg faktisk ikke regnet med. Hvalpene bruger det til alskens leg - noget nyt er som glidebane.
September 2012
Mormor - Her har Henrik filmet den glade hjemkomst efter et par døgn på Tåsinge. Ih hvor var de glade, de små - OG de store. Lina glemte næsten at brumme over, at børnebørnene var vilde :o)
Musikken: The Swe-Danes med "Scandinavian Shuffle"
September 2012
Morleg - Nyd den næstsidste film om vores vidunderlige E-kuld (den sidste er Henriks faste farvelfilm). Her er en masse dejlig Kelaleg med børnene.
September 2012
Farvelfilm - For ni uger siden oplevede vi det fantastiske, at Kela fødte syv vidunderlige, smukke, dejlige, fuldbårne, fantastiske hvalpe. Det har været en gave at følge de små vokse og udvikle sig fra små sælhunde til hunde. I denne film siger vi farvel - ikke til hvalpene, men til deres tid hos os. Tusind tak for alle de oplevelser, I har givet os, kære små. 
Oktober 2012
Hvalpetræf i Haurvig - Nyd et dejligt gensyn med fire af de ukuelige E-hvalpe. Her er leg og tumleri under høj vestjysk himmel.
Musikken er Morten Kærsås "On air".
Juli 2013
Minitræf - Når vi nu ikke fik hvalpe i år, kunne vi tage til Vesterhavet. Dette blev benyttet til et møde med to af Kelas børn. Nyd de to smukke, dejlige Enrico og Elaika på besøg i Haurvig.
Musikken er af og med Kærså og Menzer. 
August 13
Fugleliv - At være fuglemor er fast arbejde. Dette kunne vi konstatere, da vi var i Haurvig. Her er en hyggelig lille film om opfostring af vipstjertebørn.
Musik: Six City Stompers "The Formula". 
F-KULD
Marts 14
Kæresteri - To dejlige eurasiere mødes i Slagelse ................... og nu venter vi spændt på forhåbentlig at få et vidunderligt kuld Kela/Cippo hvalpe.
Maj 14
Det første døgn - i vores aldeles vidunderlige F-kulds liv.
Musik: A child is born med Thad Jones
Maj 14
Den første uge - Få en dejlig lille fornemmelse af, hvordan det er at være mor til syv - ret gispende :-) og ret sødt og ret fantastisk og ret meget mere..............
Maj 14
Spisetid - Dette er ren hygge - og så en lille smule møflen rundt. Nyd hvalpenes tilfredse grynt, når et af dagens mange måltider serveres. Der SKAL jo altså noget til, når man fordobler sin vægt på en uge - og tredobler den på to.
Juni 14
Kunsten at lære at gå - Hovedrolleindehaveren i denne lille film er Fenja. Hun træner ihærdigt at bruge benene til mere end at mave sig frem. Mens hendes søskende lægger sig til at sove efter et dejligt måltid mormad, tager hun lige en runde i hvalpekassen.  
Juni 14
I can see clearly now - Nyd denne skønne perle fra filmmageren - smukke dejlige øjne hos vores søøøøøøøde allerdejligste syv Kelabørn.
Musik: Jimmy Cliff. 
Juni 14
MAD - er vigtigt. Det er faktisk så vigtigt, at Henrik har lavet en film om hovedsagelig dette Vi får dog også en god portion leg med. De er ved at blive store - de små. 
Juni 14
Køkkenterrassen - At have egen terrasse er skønt for sådan en portion hvalpe. Her er lidt blæsende billeder fra en formiddagstid derude.
Juni 14
På græs - Så blev de smås verden større. Først var hvalpekassen. Så kom hvalpekravlegården og siden køkkenterrassen. Nu er tiden kommet til at indtage haven og hundehulerne.
Musik: Jan Garbarek med Carta de Amor.
Juni 14
Haveliv og stueliv -  I denne film får hvalpene dagens anden lydoplevelse med nyudsprungne studenter. Feline er ikke så begejstret for oplevelsen, der vækker hende bag vandtønden.
Et par hvalpe synes ikke, ekstragulvtæppet skal ligge, som det skal - og mor siger "nu er måltidet slut". Dejlig lille film med en dejlig bunke små pelsdyr.
PS. Kela har ikke fået hugtænder. Det er en frossen andevinge
Juli 14
Mad og leg - Feline er farlig i denne film - og Kela ser dum ud  Derudover sker der en hel masse spændende. Fx får hvalpene hakket oksekød, hvilket Lina og Kela gerne vil tage del i. Det får de så lov til.
Juli 14
Den stakkels solsort - Denne films titel antyder afslutningsscenen. Resten er hvalpeaktivitet i lange baner på legepladsen. Der er gang i de små
Juli 14
Morgenleg - Klokken er omkring syv, og der er fuld gang i solsortesang og dejlig hvalpeaktivitet.
Juli 14
Kylling - Hvalpene har hugget et stykke kylling fra Linas madskål. DET får de meget sjov ud af
Juli 14
Haveleg - Filmens titel siger det hele. Endnu en dejlig dag i haven med syv fantastiske små, der bare bliver større og større - og sjovere og sjovere. 
Musikken er Oregon med nummeret "Hand in hand".
Juli 14
Mocca - Først er der leg, og så er der et meget spændende møde med en fremmed hund - søde Mocca, som Lina og Kela kender. Filmen er ikke en af Henriks bedste (sagde kritikken alias Isabelle),  men den er dejlig og giver et indtryk af, hvad vores vidunderlige syv sagde til besøget.
Juli 14
På tur - og haveleg - Oh at komme ud at opleve den store store verden. DET er dejligt, når man har mor, mormor og sine mennesker med. Det er også skønt at lege hjemme i haven.
Juli 14
Telt, tunnel og så lige et nedfaldsæble - Filmens titel fortæller alt   
Juli 14
Madrasleg - Det kan gerne være, at ens søskende har lagt til til at sove i græsset. Men når man ikke selv er søvnig, er det godt at have en luftmadras at tumle på.
Juli 14
"Vi er lidt sure på Frede" - Først får vi en bunke leg på køkkenterrassen og i haven, men SÅ kommer Frede hjem ................ Der var engang, for sådan cirka syv år siden, hvor Fredes bror blev sur på Henrik og mig, fordi vi fældede nogle træer i haven. Han brugte at stille sig op og skælde ud. Det har Lina aldrig glemt - og Frede må for tid og evighed bøde for sin brors surhed. Kela er helt solidarisk med sin mor - begge siger VOV, når de hører naboen. Vi kan konstatere, at hvalpene også er solidariske - nu med både mormor og mor. Stakkels Frede, som faktisk er en flink mand
23. juli 2014
Farvel og på gensyn til F'erne - I dag for præcis to måneder siden, kom de til verden. I dag flytter den første hjemmefra. Lille film om syv fantastiske og helt vidunderlige hvalpe.
September 2014
Katteleg - Sulejma er bedstevenner med alle vores tre hunde, men hendes nye alleraller bedste ven er Fie - for Fie gider lege. Her er en lille film om de to. Jeg er en lille smule flov over omgivelserne. Vi har lige vasket hvadsomhelst i soveværelset for at slippe af med lopper. Derfor et kludetæppet fx bare lige kastet på gulvet. MEN de to kære små er dejlige alligevel - og i øvrigt ligeglade med den slags  
Katteleg 2 - Vores lille frøken Fie synes jævnligt, at mor og mormor er såååå kedelige - men Sulejma gider godt lege. 
Juni 2017
Kæresteri - Fie og Enzo mødes den 13. juni og laver forhåbentlig Catalejmas G-kuld
G-KULD
16. august 2017
De første timer - En lille film fra firlingernes første døgn
19. august
Fie fantastiske firlingers fjerde døgn - Ganto bliver vasket af mor. Gamille sover sødt. Gabbi og Gormsen spiser - indtil Gabbi er mæt og lægger sig til at sove på sin søster.
21. august
Mor er på tur - og kommer hjem. Denne film har JEG sørme filmet. Det ses på kvaliteten ("Dogme," siger Henrik ) . Nyd de dejlige små og deres fantastiske mor 
27. august
Bjergbestigning - og andet hvalpeliv I denne film er det vist ret tydeligt, at hvalpene har fået kræfter i benene. Se blandt andet Gabbis kamp for at komme OVER mor. Der er styrke i den hvalpepige
28. august
I can see clearly now - Her er Henriks obligatoriske film om åbne hvalpeøjne. Den er nummer syv i rækken og lige så dejlig som de tidligere. MÅSKE er der lidt alien over det første klip, men gys ikke. Firlingerne er kun dejlige og ikke det mindste gyselige
1. september
Vi spiser og går og sover - Der sker virkelig meget nu med firlingerne. De bliver mere og mere sikre på benene, og især drengene er vilde med den nye mad. 
6. september
Mad og leg - Nyd den syvende film om vores fantastiske firlinger, der spiser og leger og er meget meget farlige hist og her - synes de selv
7. september
Gormsen og mor - Det er tidlig morgen. Lys er der ikke meget af. Men der er gang i Gormsen. Fie får vist sin sag for med dette vildbassebarn
10. september
Morgen på køkkenterrassen - Ti stjerner til firlingerne for deres dejlige morgenhumør. Ti stjerner til Henrik for at filme SÅ tidligt
16. september
Frokost på terrassen - Mor serverer mad for de små tykke i det fri.
16. september
Udeleg - For første gang kommer firlingerne på terrassen og i haven. De NYDER det.
21. september
Vildt og dejligt hvalpeliv - Der er masser af gang i firlingerne - og indimellem et skænderi, så mor må træde til.
23. september
Kyllingelår - Det er første gang, firlingerne får serveret kødben. Ret spændende, synes de.
26. september
Seks uger - Nyd en masse leg og tumlen med Fies fantastiske firlinger
29. september
Morleg, mad og inkonsekvens - Dejlige Fie leger med sine dejlige firlinger, men når hun siger NEJ til patteri, mener hun - øhhhhhhh - ikke sådan HELT nej
1. oktober
Dit og dat - I denne lille film er alt fra eftermiddagsmad til sandkassetur, forhindrings"løb" og en lille kamp mellem mor og barn om et tøjdyr. Kort sagt: Dejligt hvalpeliv på Drosselvangen
1. oktober
Terrasseleg og morleg - Det sidste kan se lidt voldsomt ud, men det er bare fordi, der er en portion opdragelse i legen.
1. oktober
Gormsen vil sove - og det vil han på luftmadrassen. Men han må jo LIGE møfle sig på plads først
6. oktober
På tur - Firlingernes første fællestur går til "Doktorens bugt" ved Farum sø. Det er SÅ spændende
6. oktober
Ayers Rock - Vores "pallebjerg" var det første "bjerg" i haven. Vi kaldte det Ayers Rock p.gr.af farven. Det er stadig populært :)
7. oktober
Aftensmad - I går fik de små og store "hänchenrückteile" (hønserygstykker) fra Das Tierhotel (hvor vi køber råt kød til hundene) til aftensmad. Alle syv var vilde med det.
8. oktober
Udflugt til Bavnesletten - hvor firlingerne er lige lovligt overmodige hist og her
11. oktober
Anden - Omdrejningspunktet i denne skønne film er en and, som Fie pludselig finder ud af, at HUN vil lege med. Det vil børnene også, og så har vi
"balladen"
Ren aftenhygge på Drosselvangen. 
12. oktober
Firlingeleg - er dejlig leg
12. oktober
En blomsterkasse - Vores normalt flotte georginekasser er ikke så flotte i år. Men firlingerne finder dem vildt spændende - og deres mor viser, hvad VOKSNE hunde kan. He he.
13. oktober
Farvel og på gensyn - til vores helt og aldeles vidunderlige G-hvalpe      
22. september 2019
Kenia - Vi har fået hvalp i huset - Balders datter, Fies barnebarn. Der er GANG i den lille, og hun er vild med alt Fies legetøj. 
24. september
Fodbold - Kenia synes det er fedt at lege med Henrik - og en bold
TILBAGE TIL FORSIDEN