UGE 2
6.6.
Så er hvalpene (næsten) blevet en uge gamle. Nogle gange går tiden ikke - den styrter afsted........
Lina er gået i skoven med Kela og Henrik - dvs. Henrik tog faktisk løbeskoene på, men det er ikke helt sikkert, at Lina ligefrem gider løbe :o)
De små sover roligt afbrudt af små vyff. På billede to har vi Babushka. Hun er den eneste, vi med sikkerhed kan skelne fra de andre, fordi hun er meget lys og har benvarmere på. 
Så kom mor tilbage fra skovturen. Henrik fik IKKE løbet. Det gad/orkede Lina nemlig ikke.
Der kommer vildt gang i hvalpekassen, da alle er blevet MEGET sultne i løbet af den halve time, mor har været væk. Bemærk to af drengenes særlige måde at indtage frokosten på.
7.6.
I dag har vi igen forsøgt os med portrætfotos. Hmmm. Billederne er sådan set udmærkede - de er bare hamrende kedelige :o) Men smukke små hvalpe er det helt bestemt. Inden for den næste uge, vil de få øjne og begynde at bruge benene til andet end at kravle. Måske vil den lille ædedolk (mon ikke vi kalder ham Bastian) tage det lidt mere roligt, når han spiser. Han får nemlig gerne hikke af at sutte så meget til sig i løbet af ingen tid. Udover Babushka har vi pigenavnene Beluca og Bianca - eller måske Bina. Drengene får muligvis stambogsnavnene Benito, Buster og Barko (samt Bastian). Barko er Henriks idé - opkaldt efter en slædehund, som reddede Onkel Joachim fra .... et eller andet :o)
- Og vægten? Fin, fin. Alle minus en lille hanhvalp vejer over et kilo nu. Den lille hanhvalp vejer 900 gram. Sjovt. Sidste år var den mindste i kuldet også en han.
8.6.
Nu har vi givet de små stambogsnavne. Det er hyggeligere at nusse med Bianca og Buster end med "en hun og en
han". Måske vil der ske ændringer i navnene - men indtil videre...... Alle skal jo være navngivet indenfor tre uger, hvor vi skal have hvalpene registreret hos DKK.

Nogen kan måske undre sig over, hvordan vi kan kende forskel på hvalpene. Til det er der kun at sige: Det kan vi ikke :o)  endnu. Men vi har klippet lidt i pelsen og kan fx så vide, at Bastian er lidt (rigeligt) korthåret midt på ryggen, hvorimod Barko nøjes med at være korthåret ved halen. Babushka har vi ikke klippet i. Hun er så let at kende fra de andre med sin lyse farve og benvarmerne. Buster har i øvrigt også benvarmere. 
- Og disse små tager GODT NOK pænt på i vægt :o)
Til jer, der er skrevet op til B-kuldet: I kan roligt glæde jer. Der er fuld knald på disse hvalpe - og hvor bliver det spændende at se, hvilke farver de får. Jeg tror stadig på vildtfarvede og ulvegrå - og håber på ihvertfald en enkelt sort til ære for smukke Casai.

Barko - 1135 gram

Bianca - 1050 gram

Babushka - 1050 gram

Benito - 1025 gram

Bastian - 1245 gram

Beluca - 1100 gram

Buster - 1200 gram

Vasketid
9.6.
At få en hel nats søvn er nu noget, vi ikke får mere :o) Lina vækkede mig klokken halv fire og ville ud. Senere var der larm i hvalpekassen, så jeg åbnede køkkendøren og gav hvalpene lidt kølighed. I går nat var det Henrik, der var på. Sådan er det også at have hvalpe.
For sjov har jeg lige sat et billede ind fra den 31.5. De bliver større, de små :o)
Vi har nu også sat billeder op på væggen med remindere om at fx Bianca er klippet ved nakken. Nogle giver hvalpene bånd om halsen for at kende forskel. Vi klipper i dem :o)
Så snart Henrik har tid, vil han redigere en film - jeg har lavet en masse råfilm, men manden arbejder til sent hver dag i denne uge.

31.5.

9.6.
10.6.
Endnu bruger hvalpene mest tiden til at sove og spise. Dog øver de sig i at både gå og sidde samt at sige vyff. Vi venter spændt på at se øjne. Jeg prøver indimellem at præsentere Kela for sine små halvsøskende. Men hun har fået et par klare advarsler fra sin moder om IKKE at nærme sig - så det gør hun ikke :o)  Fra A-kuldet ved vi heldigvis, at Lina tager det helt roligt mht. både mennesker og andre hunde, når hvalpene bliver lidt større.
Godnat og sov godt - og se måske en film :o)

Lina holder af at være tæt på sine børn - men dog sig selv et øjeblik.

Vi har nu fjernet alle fire rundstokke. Hvalpene er store nok til at råbe HØJT, hvis mor maser.
11.6.
Hold da op for en regnvejrsdag i Danmark :o) Hvalpene er ligeglade - de spiser, sover, grynter og vyffer uagtet vejret. Lina nægter at gå tur - sætter sig demonstrativt i hvalpekassen og PASSER BØRN, da jeg rasler med halsbånd. Kela vil gerne ud. Hun synes faktisk, at de der små er lidt for kedelige indtil videre. Dog arbejder de små ihærdigt på at blive større. Alle har nu tredoblet deres vægt.

Lina passer børn

Kela tog en regnvejrstur
12.6.
Sidste indlæg på denne side. I morgen starter vi på uge 3.
Stor dag i hvalpekassen. Babushka har åbnet sine øjne en lille bitte smule. Vi forsøgte at tage et billede af åbne øjne - men hun var vist for træt :o)
Hvalpene øver sig ihærdigt i at gå og sidde. Dog bruger de stadig mest tid på at spise og sove. Det varer ikke så længe endnu - om 8-10 dage står den på leg, leg og mere leg.
VIDERE TIL UGE 3
TILBAGE TIL FORSIDENTILBAGE TIL HVALPE OG INFO