UGE 6                               
4. juli - nu med sol :o)
Dagens billeder er ikke fra i dag - medmindre jeg senere i dag får taget en omgang portrætfotos.
Billederne er fra i går aftes, da en vederkvægende kølighed havde indfundet sig i Farum og omegn. Dette satte gang i hvalpene, der tumlede rundt i haven. Gyngen er populær og bamserne bliver rusket og båret rundt.
Det kan indimellem være lidt svært at få taget billederne. Når jeg sætter mig i græsset, kommer hvalpene styrtende og vil lege og kæle. Kela kommer også gerne hen og stiller sig foran kameraet med viftende hale og et "det er MIG, der skal kæles"-blik.
Længe leve digitalfotos. At tage billeder af hver enkelt hvalp er lidt af et projekt - der skal tages MANGE :o) Nogle bliver uskarpe. Nogle bliver dårlige. Enkelte bliver brugbare. Denne portion billeder er udvalgt blandt omkring 100 knipserier.
Lidt besværligt - men jeg kan huske, hvor glad jeg blev for at se billeder af lige præcis MIN Lina, på hendes kennels hjemmeside. Så...........
I dag har Henrik fået savet en ekstra indgang/udgang i hundehuset. Nu må vi se, om hvalpene har lyst til at lege også dér.
Nogle har allerede lært at gå op på terrassen. Snart har vi stuen fyldt med små og større hunde. Så vi må hellere få sat babyhegn op mellem køkken og gang, så ingen små kommer herud og falder ned af trappen, hvis vi glemmer at lukke døren.

Benito

Bastian

Beluca

Babushka

Barko

Bianca

Buster

Hvalpene har helt styr på at finde fra køkkenet til legepladsen i haven - og tilbage igen, når der skal soves.
5.7.
Vi har købt tandbørstekødben til hundene. Kela får hurtigt gumlet sit. Lina er lidt længere tid om det, da hun jo også skal passe børn indimellem. Men da hun så lægger sig med tandbørstebenet, gider hun IKKE forstyrres. Hvalpene får et knur, hvad de dog ikke lader sig gå på af. Først når mor taler med STORE bogstaver, hyler de op om, hvor tarvelig hun er. Men så er der Kela - som i dag har taget rollen som legemoster på sig - derfor adskillige billeder med temaet "Kela og børnene". For første gang har de små i dag fået lov til at bide i Kela, prøve at sutte på hendes mave og leget "jeg er en meget farlig stor hund" med en først lidt overrasket og siden en begejstret Kela.
6.7.
Træt dag. Hvalpene ville ud at tisse klokken fire. Derefter ville de gerne lige lege lidt på terrassen. Henad fem kom jeg i seng igen. Af uransalige årsager vækkede Lina så lige sine børn - og gik selv til ro igen. Henrik stod op og fyldte mad i hvalpeskålen. Lidt over syv skulle der tisses igen. Denne gang blev jeg oppe.
Vi har i dag fjernet hegnet omkring hvalpegården. Om dagen vil hele køkkenet og stuen nu være legeplads. Om natten vil vi begrænse pladsen til køkkenet. Vi har heldigvis ingen tæpper ell. lign. at beskytte. De skal alle skiftes alligevel, når hvalpene er flyttet hjemmefra.
Der er en ny film på programmet, hvor man bl.a. kan følge kuldets udsøgte ballademager :o)
7.7.
At blive stor indebærer rigtig mange ting - fx at gå ind i farlige hundehuse, at gå med mor ned i hjørnet og gø af mystiske mennesker og hunde, at nedlægge såvel gummidyr som tennisbolde og  stofbolde, at gebærde sig på en gynge og at turde bide lidt i såvel små som store søskende. Linas hvalpe tager fat på det hele :o) 
8.7.
Så har jeg igen leget tagfat med hvalpene. Jeg går ud i haven for at tage billeder af dem enkeltvis. Dette synes de er rigtig sjovt - og styrter efter mig. Billeder af løbende hvalpe bliver uskarpe, så jeg skal løbe hurtigt for måske at fange et billede, mens hvalpen lige overvejer næste skridt og står stille et øjeblik. Bastian og Buster nåede jeg dog at få billeder af, mens de lå roligt og betragtede verden.
I dag har vi haft besøg af Benitos kommende famlie. Vi er MEGET glade for at vide, at vores B-kuld kommer til de allerdejligste familier, ligesom vores A-kuld gjorde det.
I dag kan I klikke på de enkelte hvalpebilleder og se dem i stort format. Brug "tilbagepilen" for at komme tilbage til denne side. Jeg har nemlig ikke tid til at lave et "tilbagelink". Jeg skal i biffen med yngstesønnen :o)

Benito

Babushka

Bastian

Beluca

Barko

Bianca

Buster

Gyngeleg
Videre til uge 7
Tilbage til forsidenTilbage til hvalpe og info