EURASIERSKOVTUR - OKTOBER 2010
Hvis jeg var en kvinde af få ord, ville jeg nøjes med at sige: Hold da kæft for en dejlig skovtur, vi havde i går. Men det er jeg, som bekendt, ikke :o)
Skovturen startede, for mit vedkommende, fredag, hvor jeg bagte kanelsnegle i lange baner. De blev faktisk gode, omend en skovtursdeltager konstaterede, at der var op til flere hundehår i dem :o)
Lørdagen vågnede med blå himmel og høj sol. Jeg havde besluttet, at også Lina fik lov til at komme med denne gang. Det kom jeg til at fortryde!!!!
Klokken ét kom Birgit og dejlige Chivas og sammen kørte vi mod Kirke Hvalsø. Vi havde næsten ingen problemer med at finde hundeskoven - og hvilket herligt syn, da vi kørte ind på parkeringspladsen: En masse mennesker og en masse eurasiere (22 og 14), heriblandt var Stella og Kiki med Basse, Anja og Mogens med Luka, Peter, Pia, Mads og Marie med Beluca og Karin og Leif med Charlie. Lina havde altså seks af sine børn med på skovtur. En familie var kørt helt fra Stevns for at være med. Det var dejligt at se alle - kendte såvel som ukendte både hunde og mennesker. Efter en pædagogisk rundkreds gik vi ind i hundeskoven og alle hunde blev sluppet løs. Efter 4-7 minutter passerede vi det sted med bord og bænke, hvor vi siden skulle drikke kaffe og så'n. Efter lidt flere minutter standsede den spadserende del af skovturen for mit vedkommende - Birgit, der dannede bagtrop, råbte til mig, at Lina var rendt den forkerte vej efter en schæferhund. Fuck!!! (undskyld ordvalg - men det er altså passende her). Jeg måtte forlade flokken for at finde min ellers udsøgt lydige hund (hmmmmm). HVORFOR Lina valgte at skride har jeg ingen anelse om (Linas veje er indimellem uransalige). Men jeg fandt hende udenfor hundeskovens låge ved parkeringspladsen. Når jeg nu alligevel var HER, kunne jeg lige så godt hanke op i den flyttekasse, jeg havde fyldt med kaffe, kanelsnegle, krus, tæppe, juice mv. og bære den op til kaffepladsen. Lina fik kærligt at vide, at hun var en møghund - og så tog jeg en kop kaffe.
Efter omkring tyve minutter kom flokken. Det var fantastisk at opleve så mange hunde sammen uden problemer. OK - Basse fandt selvfølgelig en dejlig hunhund, han blev nødt til at kurtisere ihærdigt. Han fik da også lige strintet lidt på såvel flyttekassen som Helenes rygsæk - man er vel en sej han :o) Chivas og Charlie blev også lige lidt uvenner efter at have leget fredsommelig i laaaang tid. De blev skilt ad i et par minutter, og så var de gode venner igen. Mens vi sad der på kaffepladsen kom et hav af hunde forbi. Nogle blev lidt utrygge ved denne store flok - vi var også et par stykker, der holdt vejret et lille øjeblik, da en hårdt pumpet mand nærmede sig med sine to rottweilere. Men alle hunde opførte sig eksemplarisk. Frie hunde er som frie mennesker - nysgerrige, glade og gode ved hinanden.
Tusind tak til alle hunde og mennesker, der var med, for en meget dejlig eftermiddag i Kirke Hvalsø.
PS. Henrik foreslår, at jeg laver en ny konkurrence: Hvor mange ORD er der på denne hjemmeside? He he. Det gør jeg så ikke, for jeg gider ikke tælle alle mine ord :o)
TILBAGE TIL FORSIDENTILBAGE TIL SIDSTE NYT