SIDSTE NYT - juni 2012

11. juni
Denne dag har godt nok været lang - længere end i går faktisk. Jeg må erkende, at jeg var temmelig nervøs, da klokken endelig blev scanningstid. Vist har jeg bestemt troet på, at Kela var drægtig - men falsk drægtighed findes jo også.
- Og så til sagen :o) Dyrlægen talte 6-7 hvalpefostre med vægt på 7 (hvalpe).
Henrik og jeg er SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ glade :o)
12. juni
Den scannende dyrlæge i går må bestemt have troet, at jeg havde op til flere skruer løs :o) Mens han barberede lidt pels af Kelas mave stod jeg nervøst og oplyste, at jeg havde til hensigt at blive VIRKELIG deprimeret, hvis der ikke var hvalpe. "Der ER altså værre ting i verden", sagde dyrlægen - og fortsatte "fx at Danmark taber i fodbold". Hmmm. Afgjort ikke enig. Men knap havde han sat scanneren mod maven, før han meddelte, at drægtig, DET er hun ihvertfald - og så talte han lynhurtigt 1-2-3-4 små fostre i det ene horn (hvalpene fordeler sig i to af disse). I det andet lå to helt tydelige og så vist nok et tredje. Da han havde talt de første fire, holdt jeg op med at følge med på skærmen - stod bare lykkeligt og nussede Kela og fortalte hende, hvor DYGTIG hun var til at ligge stille, hvor GLAD jeg var og alt muligt andet fjollet :o)
Arne og Maj (Alaskas ejere) blev super glade, da jeg kunne ringe og fortælle den dejlige nyhed. De har ventet næsten lige så spændt som Henrik og jeg. 

Jeg vejede forresten Kela hos dyrlægen. Vægten sagde 23,6 kg, som er 1½ - 2 kilo over normalvægten.

hvalpefoster dag 21 - det er ikke en eurasier :o)

"I løbet af denne uge vil fosterets poter begynde at forme det, der senere bliver til trædepuder og tæer. Omkring dag 33 lukker ganen, så efter denne dato kan ganespalte ikke opstå. I det hele taget er den mest risikofyldte tid, hvor kemikalier og andre stoffer kan skade fosteret, nu overstået. Her begynder også dannelsen af tarmsystemet, som på dette stadium endnu befinder sig i navlestrengen. Drægtigheden kan nu ikke længere føles, men ultralydsscanning er den mest anvendelige metode fra nu af og indtil fosteret kan påvises med røntgen billeder.  

Tæven vil muligvis først nu vise de første tegn på drægtighed ved en ændret adfærd, men bugen har endnu ikke ændret facon."

sakset fra nettet

13. juni
Det er faktisk lidt mærkeligt ikke at gå at være spændt mere - ikke kigge efter tegn på drægtighed ustandselig. Det er også ret fedt :o) Kela er roligheden selv - vil helst bare ligge og ligge - gerne med et godt kødben. Morgenens villavejstur i går ville hun gerne med på, men da vi senere skulle i skoven, måtte jeg kalde flere gange for at få hende væk fra kødbenet og med. Hvis Lina nærmer sig benet får hun en løftet overlæbe. Heldigvis er Lina fuldstændig ligeglad med Kelas overlæbe - ser bare undrende på hende og dropper at nærme sig.

græssende hunde

glad spurt
Så er der kommet en samling dejlige billeder af Buster og Django. Tusind tak til Birthe. Det er sjovt med Busters ører. Dem rejste han først helt, da Django flyttede ind :o) Hvis nogle skulle få lyst til noget rally, anbefaler Birthe det varmt som super god og sjov træning med eurasiere. Django har faktisk lige vundet holdets afsluttende rallykonkurrence med 98 point ud af 100 mulige. GODT GÅET Django og Birthe - der skal med til Tåsinge i september, hvor Django skal udstilles for første gang sammen med sin bror, Darco. Måske kan jeg også få lokket Mette til at komme at udstille søster Dina. Mette ringede forleden og fortalte om dejlige Dina, der er en formel 1 hund, når det gælder spurt på mark og strand. Dertil kommer, at hun er en fantastisk dygtig gartner - beskærer træer og buske og sørger for at haven bliver gravet :o)

Buster og Django august 2011

Buster og Django juni 2012
Jeg har også lige fået et par nye billeder af Charlie, taget af Anette Essman, der parrede sin Onza med Charlie i weekenden. Han ER da en udsøgt flot vovse - og Anette er god til at tage perfekte "stå-korrekt-billeder" :o)
14. juni
For fire år siden præcis - på Henriks fødselsdag (hurra hurra hurra) - flyttede Aslan, kaldet Basse, hjemmefra. Samme dag flyttede også Aluka, kaldet Luka, hjemmefra. De to, der lignede og ligner hinanden en hel del, er vokset sig store - smukke og dejlige har de været fra første færd (overdrevet - nyfødte hvalpe er faktisk ikke vildt smukke, men helt afgjort umanerlig dejlige).
    
Hvad skal vi nu finde på af navne til E-hvalpene? Eigil og Else er udelukket - men måske nogle af disse kan bruges: Enya, Evita, Eleisa, Eila, Edwina, Effie, Elicia, Eiluna, Eika, Enzo, Echo og Eicko. Flere forslag modtages gerne.
Jeg har selvfølgelig også idéer til udvidelse af hvalpelegepladsen - et "bjerg" fx :o)
I den sidste tid har Kela fundet et nyt yndlingssted at ligge - delvist under sofabordet. Hun går i hule allerede. Til gengæld gider Lina ikke være meget indendørs. Det er som om, hun søger lidt væk fra Kela - der jo hverken gider lege pt. eller være social på andre måder (jo, mht. til Henrik og jeg er hun, om muligt, mere kælen). Dertil kommer, at det er Linas opgave at passe på drægtige Kela - sørge for, at ingen uvelkomne nærmer sig. Kela tog den rolle på sig, da Lina var drægtig eller havde hvalpe. Lina gør selvfølgelig det samme for Kela. Åh, hvor jeg elsker de hunde :o) 
15. juni
Som inkarneret A-menneske står jeg tidligt op. Hundene veksler mellem at gå med ned i stuen eller blive sovende oppe. Gør de det første, skynder de sig dog at sove videre i hver deres hundeseng :o)
Mht. Dansk Eurasier Show - træffet og udstillingen på Tåsinge i september - vil jeg lige høre, om der er nogle, der er interesseret i en ledig hytte, da jeg ellers vil afbestille den. Vi er lige nu fem Catalejmasfamilier, der tager til Tåsinge 7. til 9. september. Jeg har, som tidligere nævnt, booket seks hytter. Det er alletiders chance for en hyggelig hundeweekend :o) som så godt nok ligger lidt upassende, da vi jo har hvalpe på det tidspunkt, hvilket indebærer, at Henrik og Kela ikke kommer med.
PS. Jeg må se at få repareret Linas gaaaaaamle hundeseng - inden der kommer hvalpe og bider den mere i stykker.  
16. juni
Udstilling i Ballerup - dejligt at se Darco og hans mennesker, Birthe og Lars. Ekstra dejligt at mærke Darcos genkendelsesglæde. Jeg blev slikket og nusset i lange baner af denne vidunderlige vovse - en super glad unghund med krudt i bagdelen :o) Han fik en flot, flot bedømmelse - "excelent" (det bedste) og ikke et eneste lille bitte negativt ord var der at sige om hans exteriør. Men han havde lidt for meget fart på i ringen, så kommentaren "mere ringtræning" var retfærdig nok. Dog GÅR familien faktisk til ringtræning med ham, så han skal nok bare blive lidt ældre - mindre "jubiiii, hvor vil jeg gerne drøne rundt i ringen", så hans bevægelser kan bedømmes.
Lars og Birthe havde telt, stole, bord og kaffe med. Det var rigtig hyggeligt at få hundesnakket - også med nogle af de andre udstillere. 

uskarp men dejlig Dusty - far til C-kuldet

Kelas halvsøster, Qela - Nilos datter
Tusind tak til Anja for billeder af afpillede Luka og ikke afpillede Bjanka. Jeg tror ikke, jeg har oplevet Lina og Kela fælde SÅ meget - bortset fra efter hvalpe. Dog var der et par lignende hunde, der blev udstillet i dag - også tæver.
Det er SÅ dejligt at se Lukas og Bjankas fornøjelse af hinanden.
17. juni
Da Lina var hvalp, blev hun bl.a. trænet i at holde øje med mig, ved at jeg gemte mig i højt græs, når hun kiggede væk. Den slags kan jeg stadig finde på - og hundene synes, det er SÅ sjovt at finde mig :o)
Cæcars familie havde rigtig meget gang i lørdag og orkede ikke at tage til udstilling i dag  - så jeg bliver også hjemme, selv om det er super hyggeligt at møde eurasierfolket.
Det er forresten sjovt at høre beskrivelserne af Kelas børn. Jeg omtaler jo gerne Kela som personificeret (hundificeret :o)) begejstring. Dette har hun vist givet videre. Lige nu tager hun dog livet - sit kommende moderskab - ganske alvorligt :o)
I går var jeg i øvrigt RET pinlig. Jeg glemte en aftale om besøg af mulig kommende hvalpefamilie!!! Jeg var på udstilling, kom hjem, gik i skoven med hundene og købte bøffer til aftensmaden. Vel hjemme igen havde vi gæster. Ups. Henrik havde heldigvis sørget for kaffe. På onsdag har vi en ny aftale, som jeg har tænkt mig at huske. Det er altid hyggeligt og spændende at møde de familier, der måske skal have en af vores hvalpe. Det ER jo vores "børns" fremtid, det handler om - om jeg så må sige :o) For manges vedkommende bliver det også til dejlige venskaber.

og her ligger Lina og snorker hyggeligt i sin gamle, slidte men af hende, Kela og alle hvalpe højt elskede hundeseng
18. juni
Kelas mave vokser. Hun vejer nu 25 kg. Sidste år havde Kela taget tre kilo på 14 dage før forventet fødsel. I år har hun taget det samme på 26 dage før forventet fødsel. Fostrene er, kan jeg læse mig til, nu udviklet til små hunde.
Jeg har fået en kopi af Darcos bedømmelse:
"Correct shape of head, very nice ears, sweet expression, correct muzzle, good neck, topline and tailset, good ribs, enough bone, nice coat, moves sound but jumping many times, needs ringlessons." 
Godt at vide, at Darco har knogler nok - ærgerligt, hvis han manglede et par stykker :o)
19. juni
Det er så hyggeligt at få ring fra eurasierinteresserede. Jeg forstår GODT, at flere og flere finder frem til denne udsøgte race. Samtidig har jeg intet ønske om, at der går mode i vores race - så der pludselig avles løs uden omtanke, bare fordi det er muligt at sælge en masse eurasiere. Heldigvis ser det heller ikke sådan ud. De familier, der kontakter os, har virkelig sat sig ind i racen. Dejligt.
Jeg har nu fundet en ny back-up dyrlæge - vil helst have én, jeg kan  ringe til anytime, hvis der er noget, jeg liiiiiiiiige vil spørge om - og vil gerne have én ud at tjekke mor og børn. Alt skal være på plads - og bunken af aviser vokser :o)
20. juni
Nedenstående billeder fortæller en lille bitte historie om vores daglige skovture - især om slutningen :o) Kela og jeg når først hen til bilen. Som oftest venter Kela på, at Lina kommer og hopper først ind. Dette gør hun, når vi skal afsted - og når vi skal hjem. Lina ER jo højest rangerende i deres lille flok - og hun tager sig gooooooooood tid. Det sker, at jeg kalder på hende - "kom nuuuuuuuuuu, Lina". Så er det gerne, at der nærmest HOPPER et meget væsentligt og vigtigt græsstrå frem, som virkelig SKAL snuses til - og længe. Kalder jeg én gang til, får jeg blikket: "var der noget???"
Og Kela har kvalme - ser gerne lettere lidende ud, medmindre der er et sjovt egern, hun kan løbe efter.
I formiddag fik jeg lige pulsen op. Ved siden af min seng lå noget mærkeligt og temmelig ulækkert blodigt stads. Jeg samlede det op i et stykke køkkenrulle - og det lignede et foster................ Jeg VED, at hunde ikke aborterer (hvis noget er galt med en hvalp, går den til i maven). Men det man ved bruges ikke nødvendigvis altid. Så jeg nåede skam at blive forskrækket, før jeg fik kigget en ekstra gang på dette "noget". Det havde temmelig lange "bagben" (nixen - ikke en giraf :o)) i forhold til størrelsen og kun tre tæer - eller hvad det nu hedder, når det er fugle. Sulejma får skylden. Det var en fugleunge, som formodentlig er faldet ud af reden og spist (og efterfølgende brækket op) mere eller mindre hel. Stakkels lille fugleunge. Jeg vil skælde Sulejma ud ved lejlighed.

"kommer nuu"

"var der noget?"
21. juni
ADVARSEL: Her kommer en laaaaaaaaang svada!!!
En januardag for fire år siden lå det fast, at vi ville få Lina parret - og lave en kennel. Dette indebar en uanet mængde ting, vi skulle sætte os ind i - én af de mindre var at lave en hjemmeside. Den første blev en 123-hjemmeside - ufattelig nem at lave - og så lidt kedelig. Den levnede slet ikke mulighed for min hang til at være kreativ :o) Så var det, at Henrik fandt et lille gratis program til amatørhjemmesidefolk som mig, og jeg gik i gang med at finde ud af Kompozer. Det var ikke heeeelt nemt. Jeg brugte halve evigheder, lavede utallige fejl og bandede jævnligt. En fast Henrik-vending på den tid var: "Har du husket at sætte flueben ved relativ URL?" Det havde jeg ofte ikke husket - men OK, det lykkedes at få bikset noget sammen. Nu var spørgsmålet så: "Hvordan finder nogen FREM til vores hjemmeside - opdager, at vi planlægger hvalpe?"
Vi begyndte at interessere os for "hits". På 123-hjemmesiden var der mange hits - troede vi - indtil vi opdagede, at besøgstælleren ikke var en besøgstæller men en klik-tæller. Så fandt Henrik en "rigtig" besøgstæller og dertil en gæstebog til vores nye hjemmeside. Søs, Stella og Anja var nogle af de første til at skrive i gæstebogen. I tre skriver stadig - og hvor ER det altså bare dejligt.
Videre i historien :o) Vi googlede "eurasier" for at se, om man kunne finde vores hjemmeside. Det kunne man - på side 17 - 20 stykker. He he. HVEM ser på side 17-20??? Mit gæt er sådan cirka ingen.  Heldigvis havde vi Rikke (Linas opdrætter), der henviste hvalpeinteresserede til os, og på den måde kom der nogle, som var interesserede i vores kommende hvalpe - og godt gad se på vores hjemmeside :o) - som gennem de lidt over fire år, den har eksisteret, har fået blandede kommentarer: "ALT for mange ord!!!" (det er denne svada et bevis på :o)). "Noget ROD" (hmm - måske hist og her :o)). "AT du gider......" (DET gør jeg), og så heldigvis positive ord fra vores hvalpefamilier.
- Og hvorfor nu denne historie? Da hjemmesiden var ny, tænkte Henrik og jeg "waugh, når vi er oppe på 500 hits - og 1000 ...... ". I dag har vi rundet 50.000 hits. Stor dag :o) Derfor! Det er disse hits, der gør, at jeg gider opdatere ustandselig, og at Henrik gider bruge timer på at lave lækre hvalpefilm (tag fx helaftensfilmen "Hvalpevejning". He he). Det er også  og især den store glæde, det er at dele vores glæde over alle de dejlige hunde - det ER jo dem, der er det vigtigste.
Det var så dagens rørstrømske indlæg :o)

Kela er en lille smule for stor til den nye kattekurv :o)

Aiko i den gamle kurv - FØR den blev gnavet i stykker
Jeg har, i dag, købt en kattekurv til hvalpene. Vores tidligere kuld har været udsøgt glade for den gamle kurv - så glade, at den blev tygget sønder og sammen og røg ud i går. Catalejmas uden kattekurv holder ikke - og når nu Netto har en...........
Det sker i øvrigt, at Henrik bliver lidt træt i ansigtet, når jeg kommer med nye idéer. "Bjerget" er han med på, men gårsdagens idé om at lave en flytbar sandkasse til vores overdækkede terrasse (så både hvalpe og barnebarn kan lege i den, når det regner), vakte ikke den heeeelt store begejstring. Jeg fatter det ikke :o)
22. juni
I går var der mange ord. I dag vil jeg (næsten) nøjes med billeder. I går fik vi en pakke fra foderfirmaet ..................

Mums - denne kasse dufter godt

Først tage, når man får lov - svært for Kela pt.

VÆRSGO

- og okseører feder ikke :o)

yndig

mindre yndig (mildt sagt)

endnu mindre yndig 

men kær :o)

- og ren gumlende idyl på Drosselvangen 
23. juni
I dag er der præcis 3 uger til forventet fødsel. Dvs. til Kela er på 61. dagen, som hun fødte sit første kuld på. Som det kan ses på billedet, er hun lidt dejligt tyk :o) Hun skal nu begynde at have hvalpefoder blandet i voksenfoderet. Så er det RIGTIG vigtigt at holde øje med, at Lina ikke får guflet noget af Kelas mad. Lina mangler nu kun et par kilo fra at være på idealvægten, så hendes diæt skal IKKE ødelægges af hvalpefoder :o)
- Og så vil vi ønske STORT TILLYKKE til Kennel Balule, hvor Kika fik fem fuldbårne hvalpe i går - tre piger og to drenge. Fødslen kom "på dagen" og gik super fint og hurtigt. Jeg er så glad på Christinas og families vegne :o)
24. juni
Mens jeg var til fødselsdag i Hundested i går, gik Henrik i gang med "store-have-projekt". Vi skal have et par højbede, som hvalpene ikke kan lege gartnere i, og som vi gider passe. Ingen af os er de heeeelt store havemennesker, så staudebede bliver lynhurtigt til ukrudtsbede. I 2008 nedlagde A-hvalpene vores rosenbed. I år nedlægger vi selv det "store" bed, der SKULLE have strålet af blomster i alle farver, men desværre lissom ikke har gjort det :o) Til gengæld får hvalpene et lille hyggeligt bjerg - og sandkassen på terrassen har Henrik (næsten) sagt god for. Bare jeg selv køber den. He he. Det gør jeg så i Silvan - og håber, at Henrik gider samle den, fordi han er så dyyyyyyyyygtig til den slags (fedte, fedte, fedte :o)).
- Og stop så venligst regnen, så vi kan komme videre med haveprojektet!!!!!

oh at strutte med sin tykke mave :o)

Hvalpefoster 20 dage før forventet fødsel - som Kelas er
senere søndag:
Tusind tak til Birthe for dejlige billeder af Buster og Django - og for ord:

"Nogle gange kan det at have hund godt give mig associationer til det at have mindre børn. 
I går fik begge hunde hver sin gulerod, som de elsker. Django tog først sin egen for at smide den på jorden og så holde øje med Busters. "Er den ikke lige to gram større end min, for så vil jeg altså hellere have Busters." Det fik han selvfølgelig ikke og lagde sig i stedet til rette med guleroden mellem forpoterne og kiggede på at Buster spiste sin - klar til at tage over om nødvendigt.
Buster kunne så ikke helt beslutte sig for, om han nu også lige havde lyst til gulerod nu. Guleroden holdt jeg i hånden og dejligt mageligt tog Buster ikke hele guleroden, men blot en bid af den. Det er da luksus at have sin helt egen personlige gulerodsholder, hehe. Efter et par bider på den måde, lagde jeg den på jorden og han måtte klare sig selv. Han har altid haft for vane at lade den tykke ende med roden tilbage. Måske den smager lidt grimt? Django, der fulgte nøje med, var straks på pletten, da Buster efterlod den sidste stump. Haps, så havde Django spist stumpen og kunne i ro og mag tage hul på sin egen gulerod. 
Jeg sad hele tiden og fulgte med i det cirkus og kunne altså ikke lade være med at tænke på mine drenge, da de var små. Nøjagtig samme mønster: "Ih, Andreas´ kagestykke er lige lidt større end mit. Så vil jeg hellere have hans." Det er sgu da sjovt."

Jeg fandt nogle gode øvelser i at træne STÅ, som er godt at gøre, hvis man påtænker udstilling en dag. Find dem HER.
De er også at finde på siden med gode råd og den slags.

Buster kan næsten sidde i tørvejr under udhænget

Django foretrækker også tørvejr
25. juni
Kela er i dag på 42. drægtighedsdag. Der skrives, at man nu tydeligt kan mærke hvalpene i maven. Jeg må konstatere, at jeg ikke er "man", hvis der menes, at man kan mærke hver enkelt hvalp eller noget i den retning. At der ER mere end mad i maven, kan jeg dog sagtens mærke :o)
Hundene blev præsenteret for en ny slags tyggeben i dag - okseklove med kød og kallun. Det faldt i god smag. Birthe skrev i går og fortalte om et tip, hun har fået: Fyld smøreost i de kedelige marvben, læg dem i fryseren og giv hundene dem, når de er frosne. Det gi'r lang tids arbejde med at få slikket smøreosten ud.
26. juni
Så er der kun tre dage til sommerferien og 18 dage til forventet fødsel. Jeg har nogle super korte dage her på falderebet. Det er OK :o)
Herunder har vi Kela og hendes tykke mave. Jeg har lige været forbi dyrlægen for at købe ormekur - ikke fordi Kela har orm, men fordi dette skal gives drægtige tæver 14 dage før forventet fødsel. Jeg vejede også lige "den lille". Hun er nu oppe på 26,2 kg, hvilket betyder en vægtforøgelse på 2, 6 kg på to uger og 4 kg's forøgelse siden parring.
Mens Kela tager på, taber Lina sig. Hun er nu nede på at veje 28,2 kg. Det lyder af meget, men hun ER jo en stor eurasier. Jeg vil gerne have hende ned på 26 kg, men Henrik mener at 27 er det mest realistiske :o) Vi får se.
Mens Kela og jeg var forbi dyrlægen, var Henrik og Lina på løbetur i skoven. Kela orker ikke løbeture nu, men Lina nyder det og har så godt af at motionere. Vel hjemme var hun dog en lille smule udmattet.
Hjaltes gyngepanda (som jeg fandt i Den Blå Avis) må vi nok fjerne, når hvalpene skal til at drøne rundt i stuen :o)
27. juni
I år skal der også være lidt fokus på baghaven - som er hvalpefrit område (ikke indhegnet 100%). Henrik har lavet et lille urtebed med bl.a. kartofler og ærter. Hundene holder af at være her - også bare for forandringens skyld. Kela synes fx, det er dejligt at finde sig en hule i vedbenden, og Lina lægger sig gerne på havegangen, hvor hun kan holde øje med spændende hunde, der passerer forbi. På billedet har hun dog valgt at holde øje med kartoffelplanterne :o)
- Og så et tusind tak til Stella for et ultra dejligt hyggebillede af Basse og Kiki. Jeg vil undlade at huske Stella på, hvem der IKKE ville have hund i møblerne engang. He he. Jeg vil ikke undlade at huske Stella på, at vi er en del, der glæder os til næste afsnit af "Basses verden" (om hvordan man opdrager sin eurasierfamilie mv.). Tidligere afsnit kan læses HER. Vi må selvfølgelig også liiiige have et billede med af lille Basse - som hed Aslan, mens han boede hos os, men dog gik under navnet "bamsen" :o)

jeg bliver SÅ glad i hjertet af sådan et billede

"flyttemanden" kaldte vi ham også, fordi han, i hvalpekassen, flyttede rundt på alverdens ting - sine søskende inklusive
28. juni
Nedenstående billeder er "jeg øver mig med kameraet" billeder - på at fokusere manuelt :o) Som nogle måske har gættet, er jeg vild med at tage billeder - men ikke nødvendigvis tilsvarende god til det. He he. Men da jeg tager så mange, lykkes det heldigvis at få et par gode i kassen indimellem :o)
Kela er nu begyndt at grave sig en hule. Hun har valgt at gå uden om hundenes sædvanlige to hulesteder, men dog stadig under terrassen - dvs. hun PRØVER at grave en hule under terrassen og det ene af vores to buskadser ved denne. Af ren høflighed undlader vi at fortælle hende, at hvis det faktisk lykkes at få gravet sig ind under terrassen, vil der fluks komme et bræt op. Der må dog være grænser for naturligheden :o) - og når nu Henrik har bygget sådan en fin fødekasse .......................... Undskyld lille (i forhold til Lina) dejlige, tykke Kela :o)

16 dage til forventet fødsel :o)
- Og så kom der lige en aftentur med temaet: "Jeg er havren........." :o) Det er faktisk sjældent, at man ser havremarker nu om stunder - og hundene forsvinder næsten helt i disse sjældenheder, når de møfler sig igennem kornet.
Hvis nogle tænker: "Sidder konen virkelig klokken tidligt om morgenen og laver hjemmeside?" vil jeg bare sige, at det gør jeg næsten ikke :o) Har jeg taget billeder i løbet af dagen, må jeg lige kigge på dem - og er der nogle, der kan bruges, laver jeg liiiige et indlæg til morgendagen, som kan uploades i et snuptag. Jeg ER temmelig fokuseret på hundene pt :o) En vis Rie (har vores Aleiko) kalder da også denne hjemmeside for "Isabelles blog". He he.

vidunderlig hund i vidunderlig aftensol

jeg er vild med eurasierhaler

29. juni

Der er to ting, som kan få regnen til at vælte ned: Studenterkørsel og Roskildefestival. Hvor er det synd - især for studenterne. MEN nu har Henrik og jeg ferie - og DET er ikke synd :o) Hundene skulle selvfølgelig have lidt gumlelækkert i den anledning - en okseklov med fyld. Begge drønede ud i haven med den - pyt med lidt regn. Men så lød et tordenbrag. Den slags bryder Lina sig ikke om, så hun rendte ind til mig for at spørge til farligheden :o) Kela, der ikke lader sig gå på af lidt larm, benyttede lejligheden til at hugge Linas klov!!! Bemærk hendes udtryk, da jeg går ud i haven. Hun ved godt, at jeg agter at tage Linas klov. Det er slet ikke pænt at udnytte andres svagheder. Nu ligger begge hunde på terrassen. Regnen blev for meget for Kela, og Lina besluttede sig for at være en meget modig hund, der godt tør ligge en lille smule ude, selv om det tordner. Jeg er også sikker på, at hun bemærker, at Kela ikke ænser de små brag og beroliges af dette.
I morgen laver jeg en ny omgang Sidste Nyt. Denne er blevet for overfyldt.
VIDERE TIL NÆSTE OMGANG SIDSTE NYT
TIL FORSIDENTIL SIDSTE NYT INDEX