UGE 6

KLIK HER FOR AT KOMME TIL SIDSTE NYE I DENNE UGE
NY FILM - NY FILM ( "Natterod" fra den 21.5.) - NY FILM - NY FILM 
Er det tilladt at gentage sig selv? Hmm. Disse syv små er så helt og aldeles vidunderligt kære, søde, sjove og frække! At opdrage på dem, synes vi er lidt for tidligt - men Lina gør det gerne nu. De får klart at vide, hvis mor liiiige ligger og slapper af. Ikke at de bliver så vældigt forskrækkede over lidt knurren - man kan jo altid prøve af, om hun faktisk MENER det. Vi mennesker kan synes, at det er vældig barsk, at Lina knurrer af disse yndige små børn - men de skal jo altså lære hundeliv og  hundeadfærd. Så vi arbejder ihærdigt på at blande os helt udenom Linas opdragelse. Hun nusser og pusser jo også med dem - giver dem mælk og kommer springende, hvis de piver eller diskutterer lidt for højrøstet. De sidste par dage er hun også begyndt at lege med de små - nu hvor de har øje for andet end patvorterne på mor :o)
- Og i dagens anledning: Portrætfotos!

Aiko

Akema

Akela

Aleiko

Aluka

Aslan (i mors seng)

Amadeus

Lina intervenerer i en hvalpediskussion
17.5.
Lad os slå noget helt fast: Hvalpene er MEGET dygtige :o) De tisser og laver små fine pølser udenfor, hvis det overhovedet er muligt. Bagsiden af denne renlige medalje er, at de så vældigt gerne vil ud meeeeget tidligt om morgenen og slet ikke undlader at gøre opmærksom på dette ønske. Klokken lidt over seks er ret tidligt på en fridag! Men der er ikke andet at gøre end at stå op og lukke dem ud. Efter en god halv time på køkkenterrassen går de ind igen og ta'r sig en lur. Resten af dagen holder de til i sådan cirka hele haven og sover bla. i hulen ved hvalpetæppet i haven. Gad vide hvordan de vil tage deres livs første dag med regnvejr (som udehvalpe). Det finder vi ud af i næste uge.
18.5.
I dag har hvalpene ikke været så meget ude, som de plejer. Det er for koldt! Ikke for koldt for dem - de har efterhånden fået en maaasse pels. Men for koldt for Henrik og jeg at have døren åben. I skrivende stund drøner de så rundt i stuen og slås med legetøj og hinanden. Indimellem stiller de sig op ad havedøren og kradser for at komme ud. Aslan forsøger at GRAVE sig ud :o) Akema, der tidligere var lidt forsigtig, bruger nu sin stemmekraft i slåslege. Det får straks angriberen til at standse bideriet. Og så skal der klippes negle. Aiko, Aleiko og Aslan gider SLET ikke ligge stille og må nøjes med at få klippet halvdelen i denne omgang. Amadeus, Aluka og Akema accepterer efter en lille smule brok. Akela ligger pænt og stille og bliver klippet. Alle synes det er dejligt at blive børstet en lille smule. De forskellige temperamenter viser sig stille og roligt - dog er det ikke noget, vi heeelt kan regne med, da de også stadig udvikler sig, de små.

Aslan og Aiko

Akela skal have klippet negle

Aiko igen

Akema og Aleiko deles om et ben fra Søs og Tonni
19.5.
Henrik er af den overbevisning, at vi har forkælet hvalpene - at al den plads de har at tumle sig på hele dagen gør, at de absolut ikke vil finde sig i en lille hvalpekravlegård om natten. Med Aluka i spidsen råber de HØJT op om, at de virkelig ikke kan falde i søvn på SÅ lidt plads. De møfler og regerer og prøver at kravle op ad kravlegårdens tremmer. I går aftes overgav vi os, åbnede kravlegården og gav dem hele køkkenet. Så krævede de at komme ind i stuen!!! OK.Det er spidshunde, vi har med at gøre. Her må lidt konsekvens til - sagde vi til os selv, og satte blidt men bestemt de små tilbage i kravlegården og bad dem lægge sig stille og roligt og slappe af, som små børn bør, når mørket for længst har lagt sig alle vegne. Det hjalp ikke synderligt. Hvalpebørnene faldt først til ro, da Henrik lagde sig ind til dem og i øvrigt satte Mozart til babyer på anlægget :o) De sov sødt til klokken fem, hvor de atter krævede at blive lukket ud.
De er udsøgte og dejlige - og sørger for at holde os i gang, de små :o)
I DAG KAN MAN KLIKKE PÅ BILLEDERNE FOR AT FÅ DEM I STØRRE FORMAT

AIKO

ASLAN

ALEIKO

AKEMA

ALUKA

AKELA

AMADEUS

LINA
20.5.
I dag byder ikke på så mange ord og billeder. Jeg er en smule sløv og træt.
Hvalpene sov fint fra klokken 23 - til klokken 24. Så måtte Henrik ned for at putte dem. Henad fire vågnede de og tog en lille snak. Dog blev de enige om, at det var for tidligt at stå op, så de sov videre til omkring halv syv.
De har ikke villet være så meget ude i dag. Sikkert fordi vejret har været køligt. Nok har man meget pels, men man er altså også lidt lille :o) Heldigvis har eftermiddagen budt på lidt sol og dermed udeleg.

Cecilie og Akela

Fri leg og øvelse i at blive stor og stærk

Stille. Mor sover.

Hmmmm.
21.5.
Natten til i dag var fredelig - indtil klokken halv fem. Henrik, der ikke skulle møde tidligt, tog tørnen med at få de små til at falde til ro igen. Da jeg stod op lidt over seks var de friske på en tissetur i haven. Der er både krudt og gods i de hvalpe!
Når Lina har været i skoven, synes løberiet at sætte godt gang i mælkeproduktionen. Ihvertfald har hun travlt med at komme hjem til hvalpene og give dem en portion mad. Selv synes de ikke nødvendigvis, at de får nok. De forfølger hende lystigt et stykke tid efter, at hun har trukket "maven" til sig.
Jeg har købt diverse nyt legetøj til de små i dag. Det bliver der leget flittigt med. Dog var det sjoveste den pose, der havde været et tyggeben til Lina i. Henrik har fundet nogle tyggepinde til dem. Det holder de også meget af - ligesom de er glade for at bide i div. små nye buske. Fy!

Aluka og Aleiko

Akema

Amadeus

Aiko

Aslan

Akela
22.5.
Oh, hvilket vidunderligt vejr i dag. Hvalpene har tumlet ude sådan cirka fra klokken halv seks i morges - afbrudt af en enkelt morgenlur. I nat lod vi kravlegården være åben, så hvalpene også kunne være i stuen. Vi lagde så madrasser her, så vi kunne "holde øje". Det var rigtig hyggeligt at have alle de små kravlende og liggende på dynen - synes jeg. Henrik, der jo ikke er så vant til små pelsdyr i sengen, blev en lille smule forstyrret i sin søvn :o) Er de forkælede, vores små? Hmmm. Ikke mere end der er ret og rimeligt, vil jeg mene ;o)
Det er, som I ser, blevet temmelig meget nemmere at vide, hvem vi tager billeder af. Så I får endnu en omgang "portrætfotos".

Akema

Aluka

Aslan

Akela

Aiko

Amadeus og Sebastian

Aleiko

Yngstesønnen, Sebastian, bliver overmandet

Parasollen lægges ned for at give skygge. Det holder de små meget af
Gå til "Uge 7"
TILBAGE TIL FORSIDEN