LIDT OM CATALEJMAS

Kennel Catalejmas blev grundlagt - dvs. fik vores kennelmærke den 11.4.2008. Samme dag fik vi vores første kuld hvalpe.
Vi er en lille seriøs kennel, der får max et kuld hvalpe om året. Når det gælder avl, prioriterer vi sundhed og et godt temperament højest. Vi går ikke efter bestemte farver.
Da vi ikke går så vældigt op i udstillinger - ikke suser rundt til den slags i tide og utide - kan vi ikke prale med en masse flotte titler. Ønsker du en hvalp fra en højt præmieret hund, skal du derfor nok vælge en hvalp fra en af de opdrættere, der dyrker udstilleriet. Men vores tre hunde er udstillet og godkendt som racetypiske og til avl - Kela og Fie med Excellent og CK (championkvalitet).
Sundheden er meget, meget vigtig for os, så vi sikrer os selvfølgelig, at avlshanner er lige så sunde og raske i linjerne som vores hunde er. Vi følger de oprindelige avlsanbefalinger i eurasierklubben - dvs. undersøger også for øjensygdomme og skjoldbruskkirtelfunktion, hvilket desværre nu er fjernet fra klubbens anbefalinger. 

Vores familie består af Henrik, Isabelle, vores fantastisk dejlige Catalina, hendes lige så dejlige datter, Akela og Akelas udsøgt skønne datter, Fie - samt en kær kat ved navn Sulejma. Hundene kan du læse mere om HER.
 

Henrik færdes til daglig på Rødovre gymnasium, hvor han underviser i musik og mediefag. 
Jeg (Isabelle) er lærer og har, i mange år, været leder af en specialskole. Her var Lina "ansat" som pædagoghund   

Vores hunde er vant til at have godt med mennesker omkring sig, hvilket også er vigtigt for os at vænne kennelens hvalpe til. De vokser op med tæt kontakt til såvel os som familie og venner. Andre hunde vil hvalpene selvfølgelig også blive præsenteret for. De vil have kørt i bil, gået tur med sele, fået klippet negle, blevet børstet, have lyttet til en støvsuger adskillige gange, være blevet udsat for larm a la fyrværkeri og alt mulig andet, der hører med til et normalt hundeliv, inden de flytter hjemmefra.
Da vores hvalpe har fri adgang til have og overdækket terrasse fra de er omkring fire uger, er de, stort set, renlige når de flytter hjemmefra.

Vi lægger vægt på, at vores hvalpekøbere kan følge med i hvalpenes liv fra dag 1. Derfor lægges der billeder ind dagligt - og film ind jævnligt. Vi lægger også vægt på, at hvalpefamilierne har mulighed for kontakt med hinanden, efter at hvalpene er flyttet hjemmefra - dette bl.a. via vores FB-gruppe og hvalpetræf.

Vi lægger også meget vægt på, at vores hvalpefamilier er verdens bedste eurasierfamilier - sådan cirka :-) Det kan der læses mere om hér.
 
Du kan læse om Lina, Kela og HER.
Hvis du er interesseret i at blive skrevet op til en hvalp - klik HER for mere information om dette.
Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive, ringe og/eller komme forbi og hilse på os og hundene.
Vores mailadresser, telefonnumre og adresse står
HER.
TILBAGE TIL FORSIDEN