GODE RÅD MED MERE

På denne side vil jeg samle gode råd, idéer, artikler mv. Nederst er lidt useriøst tidsfordriv :o)
Alle er meget velkomne til at komme med bidrag. Send en mail til isabelle-mandel@mail.dk , hvis du har et godt link eller andet, du gerne vil dele med andre eurasierfamilier.
GODE RÅD - En portion basisråd hovedsagelig rettet til nye hvalpefamilier.
SUNDHED OG SYGDOM - Her kan du læse om racerelaterede sygdomme hos eurasieren, diagnosticering, behandling mv.
HUNDESPROG - Her er en sød tegning, fx til børn, med hundens signaler. Den er lavet af  Lili Chin med engelsk tekst, som jeg så har oversat.Lili er inspireret af Turid Rugaas.
Dansk Kennel Klub har lavet ni små film til alle nuværende og kommende hundeejere. 
Overskrifterne er: Forstå din hund, Sådan lærer hunden, Sådan aktiverer du hunden, Hundeejerens værktøjskasse, Når hunden bliver bange for mennesker eller hunde, Når hunde bliver bange for ting eller lyde, Når hunden ikke kan være alene hjemme, Når hunden er aggressiv og Når hunden gør.
TI TING HUNDE IKKE KAN TÅLE - Vigtig læsning!
MYTER OM HUNDEN - En artikel, jeg har sakset på nettet. Den er vigtig!!! :o)
BØRN OG HUND - En portion gode råd om denne dejlige blanding :o)
HUND NUMMER TO -  - nu om hund nummer to i familien. På denne side er der også en beretning fra Birthe, der (sammen med familien) fik Catalejmas Buster hjem i 2009 og Catalejmas Django i 2011.
BASSES VERDEN - Her er mange gode råd at hente for eurasiere - til hvordan man opdrager sin familie. Derudover fortæller Stella, der fik Catalejmas Aslan (senere omdøbt til Basse) med hjem juni 2008, herlige historier om det at have en eurasier i familien. Stellas klummer er skrevet til eurasier-
klubbens blad.
NYTÅRSAFTEN - Henrik har lavet en lydfil med fyrværkerilarm. Brug den som træning i løbet af året. Husk at skrue op for lyden. Afspil den både når det er lyst, og når det er mørkt. 
NYTÅRSANGST - en beretning fra Birte om arbejdet med dette.
STÅ  ØVELSER - gode at træne før udstilling.
TIDSFORDRIV - puslespil, sjove dyreklip og andet jeg kan finde på hen ad vejen.
HENRIKS HISTORIE - Dette er en vigtig historie om kærlighed, men ellers har den ikke så meget med sidens tema at gøre :o)
                                                    TILBAGE TIL FORSIDEN